Türkiye'de akıllara durgunluk veren olay. Düğünde gelin hanımın elindekini görenler dondu kaldı. Konukların hepsi şahit oldu

Türkiye'de kaydedilip sosyal medyada paylaşılan bir video izleyenleri şaşkına çevirdi. Bir düğün anından paylaşılan görüntülerde gelinin elinde tuttuğu şey herkesin gerçekliğini sorgulamasına neden oldu. Konuklar o anları alkış tutarak izledi.

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde geçmişten gelen ve hala uygulanan bazı adetler görenlerin şaşkınlık geçirmesine neden oluyor. Neden yapıldığı bilinmeyen ve taşıdığı anlam herkese göre farklı olan bu adetler yeni evlenecek gençlere de yaptırılıyor. Genellikle aile büyüklerinin isteğiyle uygulanan bu adetleri gençler ne kadar yapmak istemesede mecbur hissedip yapmak zorunda kalıyor.

TASMA TAKIP YÜRÜTTÜ

Son zamanlarda ise özellikle bir gelenek sıklıkla sosyal medyada paylaşılmaya başlandı. Son paylaşılan videoda Anadolu'da gerçekleşen bir köy düğününden anlar yer alıyor. Görüntülerde gelinin damada tasma takarak yürütüp eve girmesi ise izleyen herkeste şok etkisi yaratıyor. Bu sırada evin içerisinde bekleyen kişinin Türk bayrağı açıp, gelin ve damadı karşılaması ise başka bir dikkat çekici nokta.