Türkiye'de futbol sahalarında görülmemiş olay... Sahaya çıkan hakemi gören taraftarlar bir anda tavır değiştirdi. Hakemin yüzüne dikkat

Türkiye'de futbol sahalarında görülmemiş bir olay meydana geldi. İstanbul'daki amatör mücadelede sahaya çıkan hakemi gören taraftarlar bir anda sus pus kesildi. Taraftarları "Hakeme kalkan eller kırılsın" tezahüratlarında bulundu. O sırada hakemin de tebessüm ettiği görüldü.

Ülkemizde futbol sahalarında daha önce eşine rastlanmayan bir olay meydana geldi. İstanbul'daki amatör mücadelede görev alan Türkiye Futbol Federasyonu hakemlerinden Elif Karaaslan'ın sahaya çıktığını gören taraftarlar bir anda tezahüratlarında değişikliğe gitti. 

"HAKEME KALKAN ELLER KIRILSIN"

Başka zamanlarda hakemlerle sık sık olumsuz inatlaşmaya giren taraftarlar, bu sefer sahaya çıkan hakemin kadın olduğunu görünce bir anda yumuşadı. Tribünlerden "Hakeme kalkan eller kırılsın" sloganları atılmaya başlandı. 

"ÖZELLİKLE YAN HAKEME" 

O sırada arkadaki bir vatandaşın "Özellikle yan hakeme" diyerek Elif Karaaslan'ı işaret etmesi ise tribünlerin kahkaha atmasına neden oldu. 

HAKEM DE TEBESSÜM ETTİ

Futbol sahalarındaki ilginç tepkilere alışık olan hakem Elif Karaaslan ise başına gelen bu tatlı olaya tebessüm ederek karşılık verdi.  

 

Türkiye'de futbol sahalarında görülmemiş olay... Sahaya çıkan hakemi gören taraftarlar bir anda tavır değiştirdi. Hakemin yüzüne dikkat - Resim : 1

 

 Türkiye'de futbol sahalarında görülmemiş olay... Sahaya çıkan hakemi gören taraftarlar bir anda tavır değiştirdi. Hakemin yüzüne dikkat - Resim : 2