Türkiye'den 20 Ağustos'ta çıkacak, Avrupa ve Amerika'ya gidecek. Biz sizi şimdiden uyarıyoruz. Kendinizi hazırlayın

Meşhur uyarı bu sefer Türkiye'den Avrupa ve Amerika'ya gitti. Türk meteoroloji uzmanları, 20 Ağustos'ta Türkiye'den çıkacak yoğun sıcakların sırasıyla Avrupa ve Amerika'ya gideceğini açıkladı.

Türkiye'den 20 Ağustos'ta çıkacak,  Avrupa ve Amerika'ya gidecek. Biz sizi şimdiden uyarıyoruz. Kendinizi hazırlayın

Türkiye'de yaşayan vatandaşlar yoğun sıcak hava dalgası nedeniyle perişan oldu. Özellikle sıcağıyla meşhur illerimiz arasında yer alan Adana, Hatay, Kilis ve Gaziantep'te vatandaşlar hep birlikte klimalara yöneldi. Bazı mahallelerde aşırı yüklenmelerden kaynaklı olarak elektrik kesintileri yaşandı. 

TÜRK UZMANLAR, BU SEFER AMERİKA VE AVRUPA'YI UYARDI 

Türk uzmanlardan Avrupa ve Amerika'ya yönelik çok önemli bir uyarı geldi. Yapılan uyarıya göre 20 Ağustos'ta Türkiye'den çıkacak sıcak hava dalgası buradan doğrudan Avrupa ve sonrasında da Amerika'ya gidecek. İki kıtada da sıcaklıkların tavan yapması bekleniyor. 

ÖKTEN: EYLÜL AYI ÜLKEMİZDE YAĞIŞLI GEÇECEK

Diğer yandan meteoroloji uzmanı Kerem Ökten de Avrupa ve Amerika'ya gidecek sıcaklıklara değindikten sonra Türkiye hakkında şu ifadelere yer verdi: 

"20 Ağustos sonrası yanma sırası Avrupa ve Amerika'ya gelecek. Rusya soğuyacak. Türkiye kuzeyden hava akımları ile serinleyecek. Eylül ayının Ülkemizde normallerin üzerinde yağışlı geçmesi bekleniyor. Yine de Güney Marmara, Kıyı Ege ve Akdeniz'de deniz turizmi devam edecektir... " 

Türkiye'den 20 Ağustos'ta çıkacak,  Avrupa ve Amerika'ya gidecek. Biz sizi şimdiden uyarıyoruz. Kendinizi hazırlayın - Resim : 1