Türkiye'den müthiş manzara... İç Anadolu’nun Karadeniz’e açılan kapısında o görüntüyü görenler hemen telefonuna sarıldı

Türkiye'nin dört bir tarafı cennet. Ülkemizde sonbahara girerken çok güzel de manzaralar ortaya çıkmaya başladı. Bu manzaralardan biri Zara ile Suşehri ilçelerini birbirine bağlayan Geminbeli Geçidinde görüldü. Vatandaşlar bu müthiş anları ölümsüzleştirdi.

Türkiye'den müthiş manzara...  İç Anadolu’nun Karadeniz’e açılan kapısında o görüntüyü görenler hemen telefonuna sarıldı

Türkiye'de sonbahar yaklaştıkça ortaya güzel manzaralar çıkmaya başladı. Sivas'tan gelen görüntüler de vatandaşlarımızı bir kez daha ülkemize aşık etti. O manzarayı gören herkes telefonlarına sarılarak fotoğraf çektirdi. 

İÇ ANADOLU'NUN KARADENİZ'E AÇILAN KAPISI 

Sivas’ın Zara ile Suşehri ilçeleri arasında bulunan 2 bin 10 rakımlı Geminbeli Geçidi, bugünlerde görenleri kendine hayran bırakıyor. Sonbaharın gelmesiyle İç Anadolu’nun Karadeniz Bölgesi'ne açılan kapısı olan geçitte bulunan ağaçlar adeta rengarenk oldu.

Türkiye'den müthiş manzara...  İç Anadolu’nun Karadeniz’e açılan kapısında o görüntüyü görenler hemen telefonuna sarıldı - Resim : 1

Sarı, kırmızı ve yeşil tonun birleştiği geçitteki ormanlık alanda kartpostallık görüntüler oluştu. Masalsı manzarayı gören vatandaşlar ise fotoğraf çekmeyi ihmal etmiyor.
Sonbahar renklerinin hakim olduğu geçit, dron ile görüntülendi.