Türkiye'nin çok güvendiği isimden Türkiye'ye korkunç uyarı. 8-10 Temmuz dedi. 4 gün kaldı. Bu iller hemen önlemlerine başlasın

Türkiye'nin meteorolojide çok güvendiği isimlerin başında gelen Kerem Ökten'den Karadeniz bölgesi için önemli bir uyarı geldi. Ökten 8-10 temmuz tarihleri arasında Karadeniz bölgesindeki illerimizde yüksek miktarda yağış beklendiğini açıkladı. Bu da sel riski anlamına geliyor. Trabzon, Rize ve Giresun'un acil önlem alması gerekiyor.

Türkiye'nin çok güvendiği isimden Türkiye'ye korkunç uyarı. 8-10 Temmuz dedi. 4 gün kaldı. Bu iller hemen önlemlerine başlasın

Türkiye'nin meteoroloji alanında en güvendiği isimlerin başında gelen Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından Türkiye'nin hava durumu hakkında bilgilendirmede bulunmaya devam ediyor.

Ökten son olarak Karadeniz hattında bulunan illerimiz Trabzon, Rize, Giresun, Ordu ve Samsun başta olmak üzere o bölgedeki tüm illerimiz için önemli bir haber verdi. 

8-10 TEMMUZ ARASINI İŞARET ETTİ 

Ökten, "8 - 10 Temmuz arasında Karadeniz hattında yüksek miktarda yağış bekleniyor. Özellikle Zonguldak ve Düzce tarafı tedbirli olmalı..." dedi. 

Ökten'in bu açıklaması bu illerimizde sel riski anlamına geliyor. Vatandaşlarımızın acil olarak sel riskine karşı önlem alması gerekiyor. Belediyelerin de rögar kapağı temizliği yapması gerekiyor. Çünkü önümüzde sadece 4 gün kaldı. 

Türkiye'nin çok güvendiği isimden Türkiye'ye korkunç uyarı. 8-10 Temmuz dedi. 4 gün kaldı. Bu iller hemen önlemlerine başlasın - Resim : 1