Türkiye'nin incisi İskenderun'dan kahreden bir görüntü! Bu müziği hiç bu kadar acıklı dinlemediniz

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında en büyük yıkımı yaşayan ilimiz Hatay oldu. Hatay'ın en büyük ikinci ilçesi olan İskenderun'da çekilen bir video felaketin boyutunu gözler önüne serdi. Depremden önce ve depremden sonra İskenderun caddelerinde çekilen video izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından 11 ilimiz deprem bölgesi ilan edildi. Yüzyılın felaketi olan afetin ardından binlerce bina yıkıldı, on binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Hatay, bu depremden en büyük zarar gören il olarak gündeme geldi. Hatay'ın en büyük ikinci ilçesi olan İskenderun'da çekilen görüntüler, izleyenlere duygusal anlar yaşattı. 

Türkiye'nin incisi İskenderun'dan kahreden bir görüntü! Bu müziği hiç bu kadar acıklı dinlemediniz - Resim : 1

ADETA YERLE BİR OLDU

Bir sosyal medya kullanıcısının paylaştığı videoda, İskenderun'da yaşanan felaketin boyutu gözler önüne serildi. Depremden önce İskenderun caddelerinde çekilen video, depremden sonra aynı rota seyredilerek çekildi. Depremin nasıl yıkıcı olduğunu gösteren videodaki görüntüler izleyenlere duygusal anlar yaşattı. 

Türkiye'nin incisi İskenderun'dan kahreden bir görüntü! Bu müziği hiç bu kadar acıklı dinlemediniz - Resim : 2

Türkiye'nin incisi İskenderun'dan kahreden bir görüntü! Bu müziği hiç bu kadar acıklı dinlemediniz - Resim : 3