Türkiye'nin yeni Ronaldinho'su Mardin'den çıktı. Bonservisi şu anda 0 TL. Fenerbahçe ve Galatasaray'a "hemen alın" çağrısı

Türkiye'nin yeni Ronaldinho'su adeta Mardin'den çıktı. Mardin'deki bir altyapı takımında forma giyen Beşir Zeyneloğlu kıvrak hareketleri ve attığı çalımlarla şimdiden Galatasaray ile Fenerbahçe taraftarlarını dikkatini çekti. Taraftarlar sosyal medyadan kulüplerine "hemen alın" çağrısı yaptı.

Türk futbolunda son dönemde altyapıda yaşanan gelişmeler taraftarları memnun ediyor. Fenerbahçe'de Arda Güler ve Yusuf Akçiçek ile Galatasaray'da ise Yunus Akgün ve Ozan Kabak gibi futbolcuların yıldızını parlatması herkesi sevindirdi. Son olarak ise Beşiktaş altyapısından Semih Kılıçsoy'un performansı göz dolduruyor. 

YENİ RONALDİNHO MARDİN'DEN ÇIKTI

Türkiye'nin yeni Ronaldinho'su ise adeta Mardin'den çıktı.Mardin'deki bir altyapı takımında forma giyen Beşir Zeyneloğlu kıvrak hareketleri ve attığı çalımlarla şimdiden Galatasaray ile Fenerbahçe taraftarlarını dikkatini çekti. Taraftarlar sosyal medyadan kulüplerine "hemen alın" çağrısı yaptı. 

BONSERVİS BEDELİ HENÜZ 0 

Şu anda altyapı statüsünde olduğu için oyuncun bonservis bedeli bulunmuyor. Ancak kulüplerin transfer görüşmesi yapması durumunda nasıl bir yol izleneceği de şimdiden merak edilmeye başlandı.