Türkiye'ye 30 Ağustos tatili hakkında flaş haber. Türkiye genelinde etkisini gösterecek. Evden çıkacaklara duyurulur

Meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye'ye 30 Ağustos Zafer Bayramı hakkında flaş bir haber verildi. 30 Ağustos'ta yurt genelinde havaların aşırı derece sıcak olması bekleniyor.

Türkiye'ye 30 Ağustos tatili hakkında flaş haber. Türkiye genelinde etkisini gösterecek. Evden çıkacaklara duyurulur

Türkiye, temmuz ve ağustos aylarında etkili olan sıcak hava dalgasından bir türlü kurtulamadı. Üstelik art arda etkili olan hava değişimleri de vatandaşların hastalanmasına neden oldu. Vatandaşlar artık sonbaharın ne zaman geleceğini merak ediyor ancak sonbahar şu anda pek de gelecek gibi durmuyor. 

30 AĞUSTOS HAKKINDA FLAŞ BİR HABER VAR

Meteorolojik kaynaklar, 30 Ağustos hakkında flaş bir haber verdi. Meteorolojik kaynaklar tarafından gerçekleştirilen değerlendirmeye göre 30 Ağustos'ta yurt genelinde ciddi bir sıcaklık bekleniyor. 

31 AĞUSTOS'A KADAR DEVAM EDECEK

Hava Forum tarafından da konu hakkında yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: 

"30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Türkiye genelinde sıcak hava dalgası bekliyoruz. Deniz tatili için çok güzel bir fırsat daha olacak. 29-31 Ağustos arası sıcacık... Değerlendirecek olanlara duyrulur..." 

Türkiye'ye 30 Ağustos tatili hakkında flaş haber. Türkiye genelinde etkisini gösterecek. Evden çıkacaklara duyurulur - Resim : 1