Türkiye'ye Afrika üzerinden giriş yaptı... Rakibini yoğun bakım ünitesine kaldırdı. Borulara bağlı yaşıyor! Yeniden dirileceği bir tarih var

Afrika üzerinden Türkiye'ye doğru giriş yapan yeni sıcak hava dalgası nedeniyle Afrika sıcakları, kış havasını adeta yoğun bakıma kaldırdı. Borulara bağlı yaşıyor! Yeniden dirileceği bir tarih var.

Türkiye'ye Afrika üzerinden giriş yaptı... Rakibini yoğun bakım ünitesine kaldırdı. Borulara bağlı yaşıyor! Yeniden dirileceği bir tarih var

Türkiye'ye pazartesi günü akşam saatlerinde Afrika üzerinden giriş yapan yeni sıcak hava dalgası nedeniyle şehirlerimizde bir anda sıcak hava hakim olmaya başladı. Vatandaşlarımız adeta yazdan kalma bir gün yaşıyor. Ancak herkes bu hava durumunun aslında Türkiye açısından hiç de iyi olmadığını çok iyi biliyor.

KIŞ HAVASINI ADETA YOĞUN BAKIMA KALDIRDI

Türkiye'ye doğru giriş yapan yeni sıcak hava dalgası nedeniyle Afrika sıcakları, kış havasını adeta yoğun bakıma kaldırdı. Borulara bağlı yaşıyor! Yeniden dirileceği bir tarih var.

HAVA FORUM: ALARM VERİYOR

Hava Forum tarafından konu hakkında yapılan paylaşımda, "Bahar modundayız kış yoğun bakım ünitesine alındı. Ülkemizin içinde bulunduğu durum iklimsel olarak alarm veriyor. Belediyeler bu konuyu gündeme almalı, seçim çalışmalarında iklim değişikliğine ve buna yönelik projelere de yer vermeli..." ifadelerine yer verildi. 

YENİDEN GİRİLECEĞİ BİR TARİH VAR

Ancak meteorolojik kaynaklar, şubat ayının son 10 ila 15 gününde Balkanlar üzerinden yurdumuza yeni bir soğuk hava dalgası girebileceğini ve bu soğuk hava dalgasının da kış aylarını yeniden diriltebileceğini ifade ediyor. 

 

Türkiye'ye Afrika üzerinden giriş yaptı... Rakibini yoğun bakım ünitesine kaldırdı. Borulara bağlı yaşıyor! Yeniden dirileceği bir tarih var - Resim : 1