Türkiye'ye çarşamba günü uyarısı! Pazar başlayacak hissettirmeye, salı gecesi arşa çıkacak çarşamba sabah bam bam 1 2 1 2

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye'ye pazar günü hakkında flaş bir uyarı yapıldı. Pazar başlayacak hissettirmeye, salı gecesi arşa çıkacak çarşamba sabah bam bam 1 2 1 2.

Türkiye'ye çarşamba günü uyarısı! Pazar başlayacak hissettirmeye, salı gecesi arşa çıkacak çarşamba sabah bam bam 1 2  1 2

Türkiye artık yavaş yavaş soğuk havaların etkisi altına girmeye hazırlanıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye için çarşamba günü etkili olacak bir hava durumu hakkında bilgilendirme yapıldı. 

Pazar başlayacak hissettirmeye, salı gecesi arşa çıkacak çarşamba sabah bam bam 1 2 1 2.

MGM'den yapılan uyarıda şu ifadelere yer verildi: 

"10.01.2024 Çarşamba gününden itibaren hava sıcaklıklarındaki azalmayla birlikte, Ülkemizin güney ve batı kıyı kesimlerinde yağmur, iç ve batı kesimlerde (kıyı kesimler hariç) karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde olması beklenen yağışların, güney ve batı kesimler ile zamanla Orta ve Doğu Karadeniz'de yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Halen mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, 10.01.2024 (Çarşamba) günü kuzeybatı kesimlerden başlamak üzere hafta boyunca hızlı ve ani düşüşle mevsim normallerinin altına düşmesi bekleniyor."