Türkiye'ye cuma günü giriş yapacak, cumartesi yanına daha da beteri eklenecek. Eve erzak merzak ne varsa doldurun

Meteorolojide güvenilir kaynaklar arasında yer alan Hava City'nin değerlendirmesine göre önümüzdeki cuma gününden itibaren yurdumuza yeniden soğuk havalar geliyor. Cumartesi günü ise soğuk havalara ek yeni bir dalga daha gelecek. Tüm bunların şiddetli kar yapması bekleniyor. Evlerinize erzak merzak ne varsa alın, kar evden çıkarmayacağa benziyor.

Türkiye'ye cuma günü giriş yapacak, cumartesi yanına daha da beteri eklenecek. Eve erzak merzak ne varsa doldurun

Vatandaşlar kar yağışı tarihi açısından gözünü ve kulağını güvenilir kaynaklara çevirmiş durumda. Güvenilir kaynaklar, kesin kar yağışı tarihi konusunda hala beklemede ancak önden ipuçları vermeyi de ihmal etmiyorlar. 

O kaynaklar arasında yer alan Hava City de vatandaşlara kar yağışı öncesinde önemli ipuçları verdi. Hava City tarafından aktarılan bilgiye göre yeni haftada 4 gün boyunca durgun gidecek havalar, yerini cumadan itibaren batıdan giren soğuk havalara bırakacak. Cumartesi bu soğuk havalara ise daha beteri eklenecek. 

"İSTANBUL'UN DURUMUNU YAKINDAN TAKİP EDİYORUM"

Hava City hesabından konu hakkında yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: 

"Arkadaşlar bu hafta ısınıyoruz. Sonrasında Cuma Cumartesi günleri batıdan itibaren görülecek güçlü yağışlara hafta sonu genelinde hızlı hareket eden kuvvetli bir soğuk hava ilave olacak. Birçok şehrimiz için kar yağışları yolda. İstanbul'un durumunu yakından takip ediyorum"