Türkiye'ye giriş yapıp Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da sıkıp kalmıştı. Sonunda İstanbul'dan kapıdan içeri girdi. Kocaeli, Bursa, Yalova, Sakarya, nefes tutun

Meteorolojik kaynaklar tarafından daha önce kar yağış ihtimali olan Marmara bölgesi hakkında flaş bir haber verilmişti. Trakya sınırlarına giren soğuk hava dalgası bir türlü İstanbul'dan kapıdan içeri girmiyordu ancak sonunda giriş yaptı. Kocaeli, Bursa, Yalova, Sakarya, nefesleri tutun çünkü ilerleyen günlerde sürpriz yaşanabilir.

Türkiye'ye giriş yapıp Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da sıkıp kalmıştı. Sonunda İstanbul'dan kapıdan içeri girdi. Kocaeli, Bursa, Yalova, Sakarya, nefes tutun

Marmara bölgesinde vatandaşların uzun zamandan bu yana beklediği kar yağışı konusunda hareketli saatler yaşanıyor. 

Meteorolojik kaynaklar daha önce Avrupa modelinin Marmara hakkındaki güncellemesini vatandaşlarla paylaşmıştı. Bu güncellemede İstanbul, Kocaeli, Bursa, Yalova, Sakarya illerimiz için de kar yağışı verilmişti. 

Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen soğuk hava dalgası bugün itibariyle yurdumuza giriş yaptı. Ancak kar yağışı Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da sıkıp kaldı. Bir türlü İstanbul'dan içeri girmedi. 

Meteorolojik kaynaklar ise kısa süre önce yeni bir gelişmeyi vatandaşlarla paylaştı. Buna göre kar yağışı sonunda İstanbul'dan içeriye giriş yaptı. 

NEFESLERİNİZİ TUTUN SÜRPRİZ YAŞANABİLİR

Kaynaklar tarafından aktarılan son bilgiye göre Kocaeli, Bursa, Yalova, Sakarya'daki vatandaşlar nefesini tutsun çünkü ilerleyen günlerde bu illerimiz için sürpriz bir kar gelebilir. 

Hava Forum'dan da konu hakkında yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: 

"Son Dakika | Balkanlar'dan gelen kar yağışı İstanbul sınırından içeri girdi. Görüntüler Çatalca Binkılıç'tan... Bu akşam megakentte sulusepken bekleniyor..." 

Türkiye'ye giriş yapıp Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da sıkıp kalmıştı. Sonunda İstanbul'dan kapıdan içeri girdi. Kocaeli, Bursa, Yalova, Sakarya, nefes tutun - Resim : 1