Türkiye'ye giriş yapmıştı... BU daha hiçbir şey değil... Bizi resmen yakacak. Tarih verildi. Hayr değil bu

Meteoroloji uzmanı Orhan Şen sosyal medya hesabından Türkiye'ye giriş yapan Afrika sıcakları hakkındaki yeni bir tarihi vatandaşlarımızla paylaştı. Bu daha hiçbir şey değil, resmen bizi yakacak.

Türkiye'ye giriş yapmıştı... BU daha hiçbir şey değil... Bizi resmen yakacak. Tarih verildi. Hayr değil bu

Türkiye'ye pazartesi günü Afrika üzerinden giriş yapan sıcak hava dalgasının etkilerini salı günü çok net bir şekilde gördük. 

Vatandaşlar, Marmara bölgesindeki illerimizde yoğun bir kar yağışı beklerken hiç de tahmin etmedikleri bir hava olayını yaşamaya başladı. İşte bu nedenle önümüzdeki günlerde hava durumunun nasıl seyredeceği de vatandaşlarımız tarafından bir hayli merak ediliyor. 

Meteoroloji uzmanı Orhan Şen ise sosyal medya hesabı üzerinden Türkiye'ye giriş yapan Afrika sıcakları hakkındaki yeni bir tarihi vatandaşlarımızla paylaştı. Bu daha hiçbir şey değil, resmen bizi yakacak. 

"PAZAR PAZARTESİ DAHA FAZLA OLACAK"

Orhan Şen, "Sicakliklar yukselmeye devam ediyor. Ozellikle kuzey bolgeler ortalamanin 10 derece uzerinde olacak. Bu hava normal degil. Istanbulda bugun 15, pazar pazartesi 17-18 C ,Yagislarda kesildi. Haftaya Sali gunune kadar da yagis yok" ifadelerini kullandı.