Türkiye'yi hüngür hüngür ağlatan video... Karşısındaki kızın hasta olduğunu anlayınca bakın ne yaptı. Sana helal olsun, genç kıza da acil şifalar

Sosyal medyada paylaşılan bir video, izleyen herkesi hüngür hüngür ağlattı. Genç bir adam, TikTok'ta hediye için karşılıklı konuşma yaptığı genç kızın hasta olduğunu öğrenince yaptığı hareketle herkesi kendisine hayran bıraktı.

Sosyal medyada vatandaşları sinirlendiren olaylar yaşandığı kadar, vatandaşların takdirini kazanan olaylar da yaşanıyor. 

Genellikle eleştirilerle gündeme gelen TikTok'ta bu sefer harika bir olay meydana geldi. Sosyal medyada dolaşıma giren videoda, genç bir adam ile genç bir kadının hediye için birbirleriyle karşılıklı yayın açtıkları görüldü. 

HASTA OLDUĞUNU ANLAYINCA MÜTHİŞ BİR ŞEY YAPTI 

Karşısındaki genç kadının hasta olduğunu fark eden çocuk, hediyeleri genç kızın kazanması için gizliden izleyenlere mesaj göndermeye çalıştı. Çocuğun bu hareketi hem Türkiye'yi hüngür hüngür ağlattı, hem de takdir topladı. 

HERKES "ACİL ŞİFALAR" DİLEĞİNDE BULUNDU 

Videoyu izleyen sosyal medya kullanıcıları, genç adam için "Helal olsun" derken, genç kadına yönelik de acil şifa dileklerinde bulundu.