Türkiye'yi ürküten 17 Mayıs uyarısı şimdi yapıldı herkes acilen baksın. 15 Mayıs'ın felaketi olacak

Türkiye, 15 Mayıs'tan sonra havaların ısınmasını beklerken meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından herkesi şaşırtan bir açıklamada bulundu. Ökten, "Pazartesi ve Salı günleri beklenen hızlı ısınma, Çarşamba gününden itibaren özellikle batı bölgelere kuvvetli yağışların gelmesine sebep olacak" dedi.

Türkiye'yi ürküten 17 Mayıs uyarısı şimdi yapıldı herkes acilen baksın. 15 Mayıs'ın felaketi olacak

Türkiye artık yaz aylarının gelmesine odaklandı. Küresel iklim değişikliğinden dolayı bu yıl bir türlü bahar aylarını yaşayamadık. Öyle görünüyor ki önümüzdeki günlerde direkt yaz aylarına geçiş yapacağız.

15 MAYIS UYARISI GELMİŞTİ 

Tüm Türkiye'ye yönelik dikkat çeken bir 15 Mayıs uyarısı yapılmış ve bu uyarıda Türkiye'de havaların yavaş yavaş ısınmaya başlayacağı ifade edilmişti. Hatta 16 Mayıs'ta bu dönemin en sıcak günlerinden birini yaşlayacağımız ifade edilmişti. 

SÜRPRİZ 17 MAYIS UYARISI

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten'den şimdi de sürpriz bir 17 Mayıs uyarısı geldi. Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Ökten, "Pazartesi ve Salı günleri beklenen hızlı ısınma, Çarşamba gününden itibaren özellikle batı bölgelere kuvvetli yağışların gelmesine sebep olacak. Yağışlar Yaz yağmuru olacağı için şehir şehir ilçe ilçe etkili olacak. Ciddi hava olayları bunlar. Buradan hep beraber takip edeceğiz" dedi.