Türklerden kimler rahatsız olur?

Türklük’ten rahatsız olanlar var.

Bunların bazıları Türk oldukları halde aşağılık kompleksi ile Batı ya da başka emperyalist ülkelerin hayranı. Devşirme oldukları için Türklük onlara ağır gelir, taşıyamazlar.

Bazıları da zaten Türk değildirler. Geçmişte yaşanan bazı olayların kini ile yetişmişlerdir. Hep bir intikam, bir rövanş peşindedirler.

Peki kimdir bunlar?

Başta Ermeniler gelir. Yüzyılın başında işgalci emperyalistlerle iş birliği yapıp bizi arkadan hatta içeriden hançerleyenlerdir Ermeniler.

Türkiye ve Türklerle problemi olmayan Ermenileri ayrı tuttuğumuzu biliyordur okurlarımız diye düşünüyorum. Yine de belirtmekte fayda var ki kimsenin etnisitesi bizim için "öteki" değildir.

Türkiye Cumhuriyeti Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı oldukça, hainlik yapmadıkça herkesin başımızın üzerinde yeri vardır.

Ermenilerin, Sait Halim Paşa, Talat Paşa, Cemal Paşa gibi paşalarımızı yurt dışında kurdukları örgütle katletmiş olduklarını unutanlar varsa da ben unutmadım.

Kurdukları ASALA Terör Örgütü ile diplomatlarımızı katlettiklerini de unutmadım.

Üstelik geçmişte onları kışkırtan Batılı emperyalistlerin yaptıkları terör eylemine sessiz kaldıklarını da biliyorum. Ancak Orly Havalimanı'ndaki eylemlerinde THY’nin ofisine koydukları bombanın patlamasıyla Fransız, Amerikalı ve İsveçli vatandaşların da ölmesine sebep oldukları için emperyalistler desteklerini çektiler. Yerine kurdurmuş oldukları PKK’ya destek vererek Türkiye’ye ve Türklüğe zarar vermeye devam ettiler.

Kimse PKK Kürtlerin hakkını savunan bir örgüt demesin. Zira, PKK yaptığı eylemlerle en çok Kürt vatandaşlarımıza zarar vermiştir. Okullarını yakarak yıkarak, öğretmenlerini katlederek Kürt çocuklarının eğitim almalarına engel olmaları bile Kürtlere nasıl zarar verdiklerini anlamaya yeter. Ayrıca, katlettikleri ya da ölümlerine sebep oldukları Kürt kardeşlerimize bakmamız da şüphemizi ortadan kaldırır. Bu sebepten PKK’nın, ASALA’nın yerine geçmiş bir Ermeni terör örgütü olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Geçmişte yaşanmışlıklar sebebiyle Türkler ve Türkiye ile problemleri olanlar arasında Rumlar da vardır.

Rumların, en ufak bir olayda nasıl Türk düşmanı olduklarını görürsünüz. Size hissettirirler. Aslında bunlar sadece Türk düşmanı değil, insanlık düşmanlarıdır. Neden mi böyle söylüyorum. Sığınmacıların denizde botlarını delip çoluk çocuk Ege Denizi’nin soğuk sularına bırakmalarından dolayı. Kışın çırılçıplak soyup paralarını pullarını da alarak karda kışta sınırda bırakmalarından dolayı.

Güzel yurdumuzu işgal ettikleri dönemde yaptıkları mezalimden dolayı bunları söylüyorum.

Yine Kıbrıs’taki Türklere yaptıklarını biraz internetten araştırıp okuduğunuzda, nasıl eli kanlı Türk düşmanı olduklarına dair en somut örneği görürsünüz.

Şunu hiçbir zaman unutmayalım. Bizim ayakta kalmamızın tek dayanağı Türklüğümüz ve Müslümanlığımızdır. Batı, Türklük ve İslam düşmanıdır. Bizim içimizden de Türk ve İslam düşmanlarını devşirir ve bize karşı kullanır. Kullanmaya çalışır.

Ancak, Türklük ve İslam bizi biz yapan değerlerimizdir. Bu toprakların harcıdır.

Mayasıdır.

“Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur.”

“Ne mutlu Türk’üm diyene.”