TÜRKSAM Başkanı Dr. Sinan Oğan’dan tv100 ekranlarında dikkat çeken çıkış! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Loading’ mesajı

tv100’ün ilgi ile takip edilen programı Pınar Işık Ardor ile Şimdi Konuşalım’a konuk olan TÜRKSAM Başkanı Dr. Sinan Oğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Loading’ paylaşımını değerlendirdi.

TÜRKSAM Genel Başkanı Dr. Sinan Oğan, AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ali Turan, CHP 23. Dönem Milletvekili Çetin Soysal ve Tv100.com Yazarı Doğan Çağlar; Pınar Işık Ardor ile Şimdi Konuşalım programında Türkiye’de öne çıkan konu başlıklarını masaya yatırdı.

TÜRKSAM Genel Başkanı Dr. Sinan Oğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabından paylaştığı "Çünkü o beklediğiniz yıl, sonunda geldi. Loading, Loading, Loading..." mesajlı yeni yıl sözlerini değerlendirdi.

Oğan, “AK Parti bütün anketlerde hala birinci partiyse muhalefetin kendini sorgulaması gerekiyor. Kılıçdaroğlu yılbaşı mesajını vermiş ‘Loading’ tamam güzel, bu iktidar zaten gidecek bunun için ‘Loading’ yapmaya gerek yok” ifadelerini kullandı.