Türünün en korkunç olanı ormanda kayda alındı. Onunla asla karşılaşmak istemezsiniz. Ölümcül derecede zehirli olan bu yaratık ile karşılaşmanın sonu belli

Türünün en korkunç örneği ormanda kayda alındı. Kimsenin karşılaşmak istemeyeceği Gabon engereği, yılanlar arasındaki en büyük dişlere sahip olandır. Aynı zamanda da en fazla zehir zerk edebilen yılandır. Bu sebeple insanlarla karşılaştıkları zaman eğer saldırı moduna geçerler ise sonu insan için ölüm olacaktır.

Sosyal medyada paylaşılan Gabon Engereğinin görüntüleri bile görenleri korkuttu. Zehir bezleri çok büyük olan bu yaratıkların, zehirli yılanlar arasında ikinci en büyük zehir miktarını ürettikleri biliniyor. Görüntülerde ise diğer yılanlar gibi kıvrıla kıvrıla değil, doğrusal şekilde hareket ettiği görülüyor.

Türünün en korkunç olanı ormanda kayda alındı. Onunla asla karşılaşmak istemezsiniz. Ölümcül derecede zehirli olan bu yaratık ile karşılaşmanın sonu belli - Resim : 1

TEMBEL VE İSTEKSİZ BİR HAYVAN

Uysal yapıları ve yaşam alanlarının yağmur ormanları ile sınırlı olmasından dolayı gabon engereğinin ısırığı nadiren görülür. Onların tembel tabiatlılığı ve isteksizliği yüzünden, ancak insanlar üstlerine bastığında saldırırlar, hatta böyle bir durumda dahi ısırmayabilirler. Yine de ısırılma meydana geldiğinde her zaman için bunun acil bir durum olduğu düşünülmelidir. Ortalama büyüklükteki bir gabon engereğinin ısırığı ölümcül olabilir.