Tuzak dizisi ne zaman, bu akşam var mı? Tuzak dizisi bu akşam neden yok, yayından kaldırıldı mı?

Televizyon ekranlarının sevilen dizilerinden Tuzak dizisinde önemli değişiklik! Geçtiğimiz haftalarda yayın günü değiştirilen Tuzak dizisi yeni bir değişiklikle gündeme geldi. TV8 yayın akışının yayınlanmasının ardından Tuzak dizisi ile ilgili ayrıntı dizinin sıkı takipçilerinin gözünden kaçmadı. Peki, Tuzak dizisi ne zaman, bu akşam var mı? Tuzak dizisi bu akşam neden yok, yayından kaldırıldı mı? işte detaylar…

Tuzak dizisi ne zaman, bu akşam var mı? Tuzak dizisi bu akşam neden yok, yayından kaldırıldı mı?

Ekranların ilgiyle takip edilen dizilerinden Tuzak dizisi yeni bir gelişme ile gündeme geldi. Geçtiğimiz haftalarda yayın günü değiştirilen dizi yeniden yapılan bir değişiklikle gündemde! Dizinin takipçileri TV8’in yayın akışının yayınlanmasının ardından dizinin yayından kaldırılıp kaldırılmayacağını merak ederken, yapılan değişikliğin dizinin akıbeti konusunda merak uyandırdı.

Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu gibi önemli oyunculardan oluşan güçlü kadrosu ile dikkat çeken Tuzak dizisi, TV8’in önemli yapımlarından olan Survivor nedeniyle yayın günleri değiştirilmiş, Çarşamba yayınlanan dizinin Perşembe günleri yayınlanmasına karar verilmişti.

TUZAK DİZİSİ BU AKŞAM YOK MU, YAYINDAN KALDIRILDI MI?

Tuzak dizisi ile ilgili yeni değişiklik duyurulan yeni yayın akışıyla birlikte ortaya çıktı. Survivor'ın yeni bölümü nedeniyle Tuzak dizisinin yayın saati değişti. Daha önce yapılan değişiklikle Perşembe günleri yayınlanan dizinin 15. bölümü 2 Şubat 2023 tarihinde saat 22:15'de ekranlara gelecek.

TUZAK DİZİSİ OYUNCULARI KİM?

Tuzak dizisinin oyuncu kadrosunda Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu gibi isimler yer alıyor.

TUZAK DİZİSİNİN KONUSU NE?

Tuzak, ailesinin kaderini değiştiren zengin ve güçlü bir aileden intikam almaya yemin etmiş bir adamın ve aynı zamanda bütün haksızlığa uğramış olanların intikamını da alma hikayesidir.