Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan: Pandemi ile en iyi şekilde mücadele eden belediyeler arasındayız

'tv100 Adım Adım Anadolu'yu Geziyor' Burak Ersemiz'in sunumuyla bugün Sinop'taydı. Ersemiz, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan ile bir araya geldi. Başkan Ayhan, kentte yaşanan önemli gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Sakarya, Düzce, Bolu ve Zonguldak'ın ardından  'tv100 Adım Adım Anadolu'yu Geziyor' Burak Ersemiz'in sunumuyla bugün Sinop'taydı. Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan'ın katılımıyla gerçekleşen yayında kentte yaşanan önemli gelişmeler değerlendirildi. 

"Ertelediğimiz tüm projeleri gündemimize aldık"

Pandemide belediye olarak alınan önlemleri anlatan Başkan Ayhan, "20 aydır pandemi ile mücadele ediyoruz. Bütün belediyelerde olduğu gibi bizim de yatırım programlarımızda revizyona sebep oldu. Birçok ihalemizi iptal etmek zorunda kaldık. Bu pandemide kent halkının nasıl etkileneceğini ön görmek gerekiyordu.

Sinopluların pandemiden en az hasarla çıkabilmesi için projelerimizde yeni bir revizyon yaptık. Pandemi ile en iyi mücadele eden belediyeler arasında yer aldık. Bu bizim için gurur verici oldu. Pandemide ertelediğimiz projeleri de gündemimize aldık" ifedelerini kullandı.