Barış Yarkadaş ile Ali Turan arasında Gülşen tartışması!

İmam Hatip ile ilgili tepki çeken sözleri ortaya çıkan şarkıcı Gülşen, tutuklandı. Konu Türkiye'nin gündemine otururken, tv100 yayınında Barış Yarkadaş ile Ali Turan arasında Gülşen'in tutuklanmasıyla ilgili sert bir tartışma yaşandı.

Barış Yarkadaş ile Ali Turan arasında Gülşen tartışması!

tv100.com Yazarı Gürkan Hacır, tv100.com Yazarı Barış Yarkadaş, Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı, AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ali Turan; Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

Gülşen tartışması

İmam Hatiplilerle ilgili sözleri nedeniyle çıkarıldığı mahkemece tutuklanan şarkıcı Gülşen'in konuşulduğu bölümde Barış Yarkadaş ve Ali Turan arasında sert bir tartışma oldu.

''Herkesin bu karara itiraz etmesi gerekir''

'Buradan bir tutuklama kararı olmaz. Bu karar hukuksuzdur' diyen Yarkadaş, 'Herkesin bu karara itiraz etmesi gerekir. Gülşen'in söylediği sözlere katılmayabilirsiniz, kınayabilirsiniz, eleştirebilirsiniz, espri değildir diyebilirsiniz, hoşuma gitmedi diyebilirsiniz.'' şeklinde yorumda bulundu. 

''Sanatçı hakaret ediyor, iktidar yaptı diyorsunuz''

Yarkadaş'a yanıt veren Turan ise ''Sanatçı hakaret ediyor, bunu iktidar yaptı diyorsunuz. Doğru değil bunlar. Beğenirsiniz, beğenmezsiniz. Ama bu ülkede yargı bir karar veriyorsa, saygı duyacaksınız.'' görüşünü savunarak bunun cezası kalamayacağını dile getirdi.

Yayına damga vuran tartışma sırasında stüdyoda gergin anlar yaşandı.