tv100 ekranlarında Necdet Saraç ve Hilmi Daşdemir arasında terörle mücadele tartışması! “Sen kimi temsil ediyorsun da bu kadar şeyi konuşuyorsun?”

tv100 ekranlarında büyük bir ilgi ile takip edilen Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programında Gazete Pencere Yazarı Necdet Saraç ile Kamuoyu Araştırmacısı Hilmi Daşdemir arasında ‘terör mücadele’ tartışması yaşandı. İkili arasında gerilim yükselirken, Erdoğan Aktaş tansiyonu düşürmek adına reklam arasına gitti.

Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, Hukukçu Pınar Hacıbektaşoğlu, Gazete Pencere Yazarı Necdet Saraç, Kamuoyu Araştırmacısı Hilmi Daşdemir; Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

İlgi ile takip edilen programda Necdet Saraç ve Hilmi Daşdemir arasında ‘terörle mücadele’ tartışması yaşandı. Necdet Saraç, Türkiye’de son yıllarda yaşanan bombalı saldırıları hatırlattı.

Hilmi Daşdemir, “HDP’nin mitinginde neden o kadar can kaybı olmadı acaba?” sorusunu sordu.

Daşdemir, sözlerinin devamında, “PKK’nın yaptığını görmek gerekiyor. Orada flu bir alan oluşturarak orada sanki bunu bir şekilde devlet yapıyormuş gibi algısı oluşturmaya çalışıyorsunuz” dedi.

Saraç, Hilmi Daşdemir’e seslenerek, “Sürekli kendinizi otorite olarak görmeye çalışıyorsunuz” diyerek yanıt verdi.

“Sen kimi temsil ediyorsun da bu kadar şeyi konuşuyorsun?”

Saraç, sözlerinin devamında “Gerçek bu. Gerçeklerle yüzleşme becerinin olması lazım. Hilmi Daşdemir, sen kimi temsil ediyorsun da bu kadar şeyi konuşuyorsun? Kimsin sen, otorite misin?” dedi.

“Siz Türkiye Cumhuriyeti devletini hedef gösteremezsiniz”

Daşdemir ise, Saraç’ın sözlerine sinirlenerek, “Türkiye Cumhuriyeti devletini hedef gösteren birisisiniz. Sizin kafanız sorunlu. Türkiye Cumhuriyeti devletini hedef gösteremezsiniz. Ben Türkiye Cumhuriyeti’nin hedef gösterilmesine müsaade etmem” şeklinde yanıt verdi.

Yaşananların ardından ise Erdoğan Aktaş, reklam arası verdi.