tv100 muhabiri Levent Albayrak Gazze’deki son durumu anlattı: Hamas, artık istediği gibi yer değiştiremiyor

Kübra Par'la Farklı Açılar programına bağlanan tv100 muhabiri Levent Albayrak, Gazze'deki son durumu "İsrail askerinin en büyük korkusu tüneller. Hamas, Gazze’nin içerisindeki bütün tünelleri kullanarak yer değiştirebiliyor ama bu bombadan sonra tünellerin bağlantıları kesildi. Hamas, artık istediği gibi yer değiştiremiyor." diyerek anlattı.

Altınbaş Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Eray Güçlüer, Genelkurmay İstihbarat Eski Başkanı İsmail Hakkı Pekin, iletişimci-yazar Ferhat Murat, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster, güvenlik uzmanı Coşkun Başbuğ, Kübra Par'la Farklı Açılar'a konuk oldu. İsrail'in Gazze'ye yoğun bombardımanı sürerken sıcak bölgedeki tv100 muhabiri Levent Albayrak son durumu canlı yayında anlattı.

"HAMAS, ARTIK İSTEDİĞİ GİBİ YER DEĞİŞTİREMİYOR"
Albayrak "İsrail askerinin en büyük korkusu tüneller. Hamas, Gazze’nin içerisindeki bütün tünelleri kullanarak yer değiştirebiliyor ama bu bombadan sonra tünellerin bağlantıları kesildi. Hamas, artık istediği gibi yer değiştiremiyor. Dün akşamdan bu saldırı kendini belli etmişti. Batı tarafında tamamen bir alan yok edilmişti ve bu iki büyük bombanın ardından uçaklar devreye girdi. Bu uçaklar ön taraftan değil, bu atışlar daha denize doğru bir koridor olarak düşüyor. Uçaklar iki sorti yaptı, arka arkaya patlamalar oldu." dedi.