Cemal Enginyurt ile Prof. Celal Erbay arasında sert tartışma

TV100'de ekrana gelen Hande Aydemir'in moderatörlüğünü yaptığı Karşı Mahalle programında, Demokrat Partili Cemal Enginyurt ile AK Parti 23. Dönem Milletvekili Prof. Celal Erbay arasında gerginlik yaşandı.

CHP 22. Dönem Milletvekili Berhan Şimşek, AK Parti 23. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Celal Erbay, AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ali Turan ve Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt; Hande Aydemir ile Karşı Mahalle programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

Ekonomi ile ilgili sorunları dile getiren Cemal Enginyurt ile Prof. Celal Erbay arasında sert bir polemik yaşandı. Enginyurt, stüdyodaki konuklardan AK Partili Ali Turan'nın kendisini seçim konuşması yapmakla eleştirmesi üzerine  '6 milyon emekli insanın ağlıyorsa, bu ülkede binlerce insan intihar ediyorsa, çocuklar babası eve ekmek getiremediği için ağlıyorsa bu seçim konuşması mıdır?' şeklinde tepki gösterdi.

Bu sırada araya giren AK Parti 23. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Celal Erbay, Enginyurt'a 'Son 10 günde kaç kişi intihar etti? sorusunu yöneltti. Bu sorunun ardından ikili arasında sert tarışma geçti. İşte stüdyodaki o gergin anlar...