Taksim Meydanı'nda tansiyon yükseldi

TV100'de yeni başlayan Taksim Meydanı programında, konuklar Aytunç Erkin, Barış Yarkadaş ve Hacı Yakışıklı arasında 'TTB'de terör yapılanması iddiası' üzerinden tartışma yaşandı.

Korkusuz Gazatesi Yazarı Barış Yarkadaş, Sözcü Gazetesi Yazarı Aytunç Erkin, Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı ve AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ali Turan; Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk olarak Türkiye'nin gündemini TV100'de değerlendirdi.  

Stüdyoda tansiyon yükseldi

Programda gündemdeki bir diğer başlık olan 'Türk Tabipler Birliği'inde terör yapılanması' iddiası konuşuldu. Stüdyo konuklarından Aytunç Erkin, Barış Yarkadaş ve Hacı Yakışıklı arasında, TTB'nin geçmiş yıllarda Türkiye'nin Suriye'de terör örgütü YPG'ye karşı yaptığı operasyonlara yönelik açıklamaları tartışılırken tansiyon yükseldi.

Yakışıklı, 'Ordu hepimizin, ordumuza karşı açıklama yapanları savunuyorsunuz'' sözlerine Yarkadaş, 'Siyasi iktidarların her dediğini savunmak zorunda değil. Herkesin her şeyi deme hakkı var. Buna alışın, demokrasi bu.''  dedi.

Erkin ise ''TOBB, Barış Pınarı Harekatı'na destek verirken, TTB'de der ki ben destek vermiyorum, ne var bunda.'' şeklinde konuştu. 

Programın devamında Gazeteci Barış Yarkadaş ile Gazeteci Hacı Yakışıklı arasında İBB tartışması gerilimi yükseltti.