tv100'ün "Kan ver Türkiyem" kampanyasına destek çığ gibi büyüyor: Seferihisar Belediyesi çalışanları Kızılay'a kan bağışladı

tv100'ün başlattığı “Kan Ver Türkiyem” kampanyasına yoğun ilgi devam ediyor. Bu doğrultuda İzmir’in Seferihisar Belediyesi’nden kampanyaya destek geldi. Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, personellere birlikte Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan kan bağışı aracına gelerek kan verdi. Başkan Yetişkin vatandaşlara kan verme çağrısında bulundu.

tv100’ün başlattığı "Kan Ver Türkiyem" kampanyası devam ediyor. Söz konusu kampanyaya bir destek de İzmir’den geldi. Seferihisar ilçesinde Cumhuriyet Meydanı’na kan bağışı aracı konuldu. Araca gelen hem belediye personeli hem de birçok vatandaş kan bağışı yaptı.

“BÖYLE BİR KAMPANYAYA ÖNCÜLÜK YAPTIĞI İÇİN TV100’E DE TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM”

Şeyma Kan'ın haberine göre, kampanya kapsamında kan veren Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Biz de Seferihisar Belediyesi olarak bu kampanyaya destek vermek için arkadaşlarımızla beraber buradayız. Böyle bir kampanyaya öncülük yaptığı için tv100’e de tekrar tekrar teşekkür ederim” dedi.

İsmail Yetişkin, “Ülkemizdeki kan eksikliğinden dolayı hem de kendi sağlığım için düzenli olarak kan bağışı yapıyorum” diye konuştu.

“SEFERİHİSAR HALKINI BU KAMPANYAYA DESTEK VERMEK İÇİN DAVET EDİYORUM”

Seferihisar halkını kan vermeye davet eden Yetişkin, “Herkesi, Seferihisar halkını buradan bu kampanyaya destek vermek için davet ediyorum. Çünkü biliyorsunuz ki kan her zaman lazım olan bir şey. İstenildiğinde değil depolanması gereken bir şey. Her verilen kanın bir insan bir hayat kurtaracağını kimsenin unutmamasını istiyorum” ifadelerini kullandı.