Doya Doya Moda programında gözyaşları sel oldu! 'Anne ölecek misin?' Yarışmacının hayat hikayesi yürek burktu...

Tv8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programında yarışmacı Nimet'in hayat hikayesi, başta stüdyo olmak üzere ekran başındakileri de gözyaşlarına boğdu.

Doya Doya Moda programında gözyaşları sel oldu! 'Anne ölecek misin?' Yarışmacının hayat hikayesi yürek burktu...

Doya Doya Moda programında duygu dolu anlar yaşandı. Programın yarışmacısı Nimet Uzun'un hüzünlü hayat hikayesi stüdyodakileri ve ekrandakileri gözyaşına boğdu. İki kız çocuğu annesi olan yarışmacı, eşinden gördüğü şiddeti anlattı. Gördüğü şiddet sonrasında eşinden boşanan ve kansere yakalanan yarışmacı, stüdyodaki herkesi ağlattı.

Yarışmacı programda duygu dolu anlar yaşattı. Sürücü eğitmeni ve güzellik uzmanı olan Nimet Uzun, aynı zamanda bir bankanın arşiv bölümünde çalışıyor.

Doya Doya Moda programında gözyaşları sel oldu! 'Anne ölecek misin?' Yarışmacının hayat hikayesi yürek burktu... - Resim : 113 yıl boyunca şiddet gördü

17 ve 23 yaşındakı kızları olan 41 yaşındaki yarışmacı Nimet, eski eşinden şiddet gördüğünü anlattı. Yarışmacı konuştukça, jüriler üzüntülerini gizleyemedi. 13 senelik şiddet dolu evlilik yaşayan Nimet, evlendiği ilk günden beri şiddete maruz kaldığını söyledi. Küçük yaşla evlenen yarışmacı, bardağı taşıran son damlanın eski eşinin kızlarına şiddet uygulamaya başlaması olduğunu belirtti. 

Doya Doya Moda programında gözyaşları sel oldu! 'Anne ölecek misin?' Yarışmacının hayat hikayesi yürek burktu... - Resim : 2Önce şiddet sonra kanser

Eski eşinin birçok basit sebepten kavga çıkardığını anlatan yarışmacı, tezgahın üzerinde duran bardağın bile şiddet için geçerli bir sebep olduğunu söyledi. Yaşadığı zorlu sürecin ardından 12 sene önce eşini terk eden yarışmacı o süreçte kansere yaklalandığını da anlattı.

Doya Doya Moda programında gözyaşları sel oldu! 'Anne ölecek misin?' Yarışmacının hayat hikayesi yürek burktu... - Resim : 3'Anne ölecek misin?'

Bir gün eve komşularının geldiği anlatan yarışmacı, çocukların evi dağıtması üzerine eski eşinin önce çocuklarına bağırması ve sonrasında çocuklara şiddet uygulamaya çalışırken kızlarıyla birlikte yaşadığı konuşma yürek burktu: "Kızım beni koruyor, ben onu koruyorum. Anlattığım kolay gibi değildi. Çok kötü bir geceydi. Zaten o son oldu. Kızım yaralandığımı görünce 'Anne ölecek misin?' diye ağladı." sözleriyle yaşadığı zor hayatı ekran başındakilerle paylaştı, stüdyodakiler gözyaşlarını tutamadı.