MasterChef'te Somer Şef şoku! "Biz sana ne diyelim Emre..."

Her bölümü merakla izlenen Acun Ilıcalı’nun yapımcılığını üstlendiği MasterChef programı yine bomba bir bölümle karşımıza geldi. Bu bölümde MasterChef’te Somer şef büyük şoka uğradı.

MasterChef'te Somer Şef şoku! "Biz sana ne diyelim Emre..."

MasterChef son bölümde Emre isimli yarışmacı diğer yarışmacılar gibi et veya balık pişirmeyeceğini söyledi.

Sevilerek takip edilen yarışmaya katılan Emre isimli yarışmacının Avusturyalı olması Somer Şefin sosyal medya kullanıcılarının hedef tahtası haline gelmesine sebep oldu.

Birçok sosyal medya kullanıcısı “Kesin Somer Şefin akrabasıdır” açıklamasını yaptı.

Mehmet Şef ve Somer Şefin dikkatini üzerine çekmeyi başaran, başarılı yarışmacı, “Ben aşçılık üzerine bir eğitim almadım. Alaylı aşçıyım şefim ben. Gerek yanında çalıştığım şeflerden gerekse kendi kendime öğrendim. Uzun bir süre çalıştım bu işte ama parasızlıktan girmiştim aşçılığa sonra kaderim oldu” sözlerini dile getirdi.

“Biz sana ne diyelim Emre…”

Somer Şef ise yarışmacının tadımı yaptıktan sonra kaşığı olduğu yere attı. “Tamam, işte budur” sözlerini dile getirdi. Şaşkın bir şekilde şeflere bakan yarışmacı “Evet” denilmesine bile gere görülmedi. Somer Şef tüm şeflerin adına, “Biz sana ne diyelim Emre? Sen noktayı koymuşsun. Her şey mükemmel. Kafamda soru işareti bile yok. Senin yapacaklarından diğer yarışmacılar korksun” sözlerini dile getirdi.

Tüm şeflerden övgü alan 26 yaşındaki Emre, sosyal medyanın da gündemi haline geldi. Kısa sürede binlerce hayrana ulaşan Masterchef Emre, övgü dolu yorumlar aldı. Sizler Emre hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayınız!