Uçakta büyük skandal! Fark eden görevliler hemen kamerayı açtı, acilen polis çağrıldı. Bu adam büyük bir rezillik yaptı

Kalkış için hazırlık yapılan uçakta yaşanan olay adeta skandal niteliği taşıyor. Yolculardan biri telefonunun kamerasını açıp çirkin amacını gerçekleştirmeye başladı. Fark eden görevli acil olarak polisleri olay yerine çağırdı.

Uzakdoğu ülkelerinden birine ait olduğu düşünülen bir uçakta kayda alınan görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Pek çok kullanıcının tepki gösterdiği anlar hostesin etek altı videosu çeken bir tacizciyi ifşa ediyor.

Genç hostesin içecek servisi yaptığı esnada başına gelenler ise uçaktaki herkesi şaşkına çevirdi. Video kaydında açık bir şekilde görüldüğü üzere orta yaşlı olduğu tahmin edilen bir adam telefonun kamerasını açtı ve genç kadının servis yaptığı anları fırsat bilerek etek altını kayda almaya başladı.

POLİS OLAY YERİNE ÇAĞIRILDI

Diğer görevliler durumu fark etti. Yaşananların kanıtının olması ve çirkin tacizciyi ifşa etmek adına video kaydı aldılar. Videonun sonunda bir görevli adamın eline vurarak tacizi durdurdu. Polislerin hemen olay yerine gelmesiyle utançtan kafasını kaldıramayan adam hakkında işlem başlatıldığı görülüyor.