UEFA’dan Türk hakemler Atilla Karaoğlan ve Arda Kardeşler’e görev

UEFA, FIFA kokartlı hakem Atilla Karaoğlan’ın UEFA Avrupa Ligi’ndeki Rennes- Villareal, Arda Kardeşler’in ise Avrupa Konferans Ligi’ndeki Slovan Bratislava- Olimpija Ljubljana maçında görev alacağını açıkladı.

UEFA’dan Türk hakemler Atilla Karaoğlan ve Arda Kardeşler’e görev

Türk hakemliği Halil Umut Meler’in yaşadığı çirkin saldırıya konuşurken FIFA kokartlı hakemlere UEFA müsabakalarında maç verildi.

ARDA KARDEŞLER KONFERANS LİGİ'NDE GÖREV ALACAK

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, hakem Arda Kardeşler, UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu'nda 14 Aralık Perşembe günü Slovakya'nın Slovan Bratislava ile Slovenya'nın Olimpija Ljubljana takımları arasında oynanacak müsabakayı yönetecek.

Slovakya'nın başkenti Bratislava'daki Ulusal Futbol Stadı'nda oynanacak müsabakada Arda Kardeşler'in yardımcılıklarını Mehmet Tuğral ve Deniz Caner Özaral yapacak.

UEFA’dan Türk hakemler Atilla Karaoğlan ve Arda Kardeşler’e görev - Resim : 1
Arda Kardeşler

 

Müsabakanın dördüncü hakemi Ümit Öztürk olacak. Karşılaşmada Koray Gençerler VAR, Erkan Engin ise AVAR olarak görevlendirildi.

ATİLLA KARAOĞLAN, AVRUPA LİGİ'NDE GÖREV YAPACAK

FIFA kokartlı hakem Atilla Karaoğlan ise UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda 14 Aralık Perşembe günü Fransa'nın Rennes ile İspanya'nın Villarreal takımları arasında oynanacak müsabakayı yönetecek.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, Fransa'nın Rennes şehrindeki Roazhon Park'ta TSİ 20.45'te başlayacak mücadelede Atilla Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Cevdet Kömürcüoğlu üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Çağdaş Altay olacak.

UEFA’dan Türk hakemler Atilla Karaoğlan ve Arda Kardeşler’e görev - Resim : 2
Atilla Karaoğlan