UFO'lara ilişkin bilinenleri kökten değiştirebilir: Dünya Arjantin'de çekilen bu görüntüleri konuşuyor

Arjantin'de bir kasabada net olarak çekilen UFO fotoğrafını bölgede çalışan bir yerel gazeteci paylaştı. Paylaşılan kare önce sosyal medyada sonra ise dünya medyasında büyük bir ses getirdi. Gizemli cismin çok net bir şekilde fotoğraflanabilmesinin nasıl mümkün olduğu ve hem dikey hem de yatay olarak görülmesi ise ayrı bir merak konusu oldu.

UFO'lara ilişkin bilinenleri kökten değiştirebilir: Dünya Arjantin'de çekilen bu görüntüleri konuşuyor

ABD'nin UFO dosyasını açmasıyla dünyanın gözlerini tekrar çevirdiği uzaylılar konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Bu bağlamda geçtiğimiz ay birçok yetkili isim ABD Kongresi'nde yeminli ifadeler vererek Washington'un dünya dışı akıllı yaşamlarla temasa geçtiğini hatta ve hatta bu canlıların silahlarını bir şekilde ele geçirdiğini söyledi. İddialara göre dünyaya iniş yaparken düşen uzay gemisini tersine mühendislik yolu üzerinden çözmeye çalışan ABD'liler yıllardır bu alanda çok az bir ilerleme kaydetti. Bir ifadeye göre ise ABD'nin elinde yine dünya dışından gelen özel silahlar var.

'UFOLARA KONGRE'DEN DAHA FAZLA İNANIYORLAR'

Kongre komisyonun UFO’larla ilgili soruşturmasına öncülük eden Cumhuriyetçi Kongre üyesi Tim Burchett, Temmuz ayında Kongre oturumuna ilişkin yaptığı basın açıklamasında, "Amerikan kamuoyu gerçeği bilmeyi hak ediyor" dedi. Cumhuriyetçi Kongre üyesi, "İnsanlar UFO’lara Kongre’ye inandığından daha fazla inanıyor" ifadelerini kullandı.

ARJANTİN'DE ŞOK FOTOĞRAF

Son olarak Arjantin'de kayıtlara geçen görüntüler ise Dünya'ya gelen akıllı canlılar olduğu iddiasını bir kez daha uluslararası medyaya taşıdı. Görüntülerde ok şeklindeki gizemli bir cisim Chubut kentindeki küçük El Escorial kasabası yakınlarından geçerken görüldü.

Fotoğraflar, şüpheli uzaylı aracının Patagonya ovalarının üzerinde hem yatay hem de dikey konumlarda süzüldüğünü gözler önüne serdi. Yerel gazeteci Calaverita Mateos, görüntüleri sosyal medyada “Chubut'taki en iyi UFO fotoğrafları” mesajıyla paylaştı ve "Bölgede yaşayan ve kimliğinin gizli kalmasını isteyen bir kişi tarafından bana gönderilen fotoğraflar" diye ekledi

İNCELEME ALTINDA

Polis tarafından yapılan açıklamada görüntülerin analiz edileceğini ve kısa bir süre sonra bir açıklama yapılacağı belirtildi. Öte yandan Yetkililer, bunları analiz etmek ve daha sonraki bir tarihte bir güncelleme sağlamak için bir uzman ekibi toplayacaklarını söylediler.