Uğur Poyraz’dan Cemal Canpolat’ın sözlerine tepki: Siyasi ahlaka uygun bulmuyorum

CHP İstanbul İl Başkan adayı Cemal Canpolat'ın "CHP'liler belediyelerde iş bulabilmek için İYİ Parti'nin kapısına gitmek zorunda kalmayacak" sözlerine İYİ Parti Ankara Milletvekili Uğur Poyraz, Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programında "Belediyeler ve diğer siyasi partileri kendi süreçlerinde bu şekilde dile getirmelerini siyasi ahlaka uygun bulmuyorum" diyerek tepki gösterdi.

tv100.com yazarları Barış Yarkadaş ve Hacı Yakışıklı, tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel, siyasal iletişimci Ferhat Murat, Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin, Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına konuk oldu. Yayına bağlanan İYİ Parti Ankara Milletvekili Uğur Poyraz, CHP İstanbul İl Başkan adayı Cemal Canpolat, CHP İstanbul İl Binasında yaptığı basın toplantısındaki "CHP'liler belediyelerde iş bulabilmek için İYİ Parti'nin kapısına gitmek zorunda kalmayacak" sözleriyle ilgili konuştu.

"SİYASİ AHLAKA UYGUN BULMUYORUM"
Poyraz "İki partinin ortak adaylarının belediyelerde yönetici olduğu bir sistemde böyle bir cümle mesnetsiz. Bu tür cümleleri tasvip etmem mümkün değil. Hırs ihtirasa dönüşürse tehlikeli bir boyut alır. CHP'nin iç dizaynına yorum yapmam doğru değil. Şunu ifade etmem gerekiyor ki; bu tür yarışlar ve rekabetler parti içinde mutlaka olacaktır. Sayın Canpolat’a başarılar diliyorum ancak belediyeler ve diğer siyasi partileri kendi süreçlerinde bu şekilde dile getirmelerini siyasi ahlaka uygun bulmuyorum." ifadelerine yer verdi.