Hülya Avşar'ın "Gerekirse simit yenecek" sözlerine Ece Üner'den tepki geldi! "Ye! yersen.."

Hülya Avşar tv100'e verdiği röportajda ülke ekonomisini değerlendirmiş ve "Gerekirse simit yiyeceğiz bugünleri atlatacağız" sözleri ile tepki toplamıştı. Avşar kızına eleştiriler gelmeye devam etti. Ece Üner de Hülya Avşar'a "Sanatçının çaresizliği sorgulayanı makbuldür" sözleriyle tepki gösterdi.

Hülya Avşar'ın "Gerekirse simit yenecek" sözlerine Ece Üner'den tepki geldi! "Ye! yersen.."

Yeniköy'de kameralara takılan sanatçı Hülya Avşar, tv100'e ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durumu değerlendirmişti. Avşar'ın  "Gerekirse simit yiyeceğiz bugünleri atlatacağız" sözleri büyük eleştirilere neden olmuştu. Ünlü sanatçıya bu açıklamasından sonra eleştiriler gelmeye başladı. O eleştirilerden birini de geçtiğimiz günlerde Ece Üner ile Susma programı yayından kaldırılan Ece Üner oldu. Üner,  "Sanatçının çaresizliği sorgulayanı makbuldür" sözleriyle Avşar kızına tepki gösterdi.

"Sanatçının çaresizliği sorgulayanı makbuldür"

Ece Üner, Twitter hesabında "Gerekirse simit yenecek! Ye!” yersen.. Sanatçının kabullenilmiş çaresizlik tellallığı yapanı değil, o çaresizliği sorgulayanı makbuldür!" ifadelerine yer verdi.

Hülya Avşar'ın "Gerekirse simit yenecek" sözlerine Ece Üner'den tepki geldi! "Ye! yersen.." - Resim : 2

"Yalıdan konuşmak kolay"

Öte yandan Burak Sergen'in eski eşi oyuncu Işıl Sergen de Avşar'ın açıklamasına karşı, "Bu kadar empati yoksunu ve üstüne yokluğun kötü taklidini yapıyor. Yalıdan konuşmak kolay.” ifadelerini kullandı.