Ünlü basketbolcu, antrenmanda felç geçirdi! Apar topar hastaneye kaldırıldı!

Fransa'nın Elan Chalon takımında forma giyen basketbolcu Mickaël Gelabale antrenmanda felç geçirdi. Hastanede tedavi altına alınan tecrübeli isim, yeniden sağlığına kavuşurken sezon sonuna kadar basketbol oynayamayacağını açıkladı.

Ünlü basketbolcu, antrenmanda felç geçirdi! Apar topar hastaneye kaldırıldı!

Edinilen bilgilere göre pazartesi günü yapılan antrenmanda Mickaël Gelabale, yaşadığı rahatsızlığın ardından Chalon hastanesinin acil servisine götürüldü. Çekilen MR sonucunda 39 yaşındaki basketbolcunun felç geçirdiği belirlendi.

Durumun zamanında tespit edilmesi sonrası ünlü basketbolcu yoğun bakımda tedavi altına alındı ve nöroloji bölümünde testler yapıldı.

Ünlü basketbolcu, antrenmanda felç geçirdi! Apar topar hastaneye kaldırıldı! - Resim : 1
Mickaël Gelabale

 

SEZON SONUNA KADAR OYNAYAMAYACAK 

Hastanedeki tedavisinin ardından evine geçen Gelabale, “Eve döndüğümü duyurmaktan memnuniyet duyuyorum” dedi. Gelabale, yaşadıkları hakkında, “Profesyonel faaliyetlere devam etmeden önce birkaç hafta dinlenmem gerekiyor ve ne yazık ki sezon sonuna kadar geri dönemeyeceğim. Bu tıbbi sorunun kademeli olarak çözüleceğine dair büyük umutlarım var, bu nedenle bu durum olası bir sakatlığı ortadan kaldırmıyor" dedi. 

Ünlü basketbolcu, antrenmanda felç geçirdi! Apar topar hastaneye kaldırıldı! - Resim : 2

SAĞLIK DURUMU EL VERİRSE SAHALARA GERİ GÖDENECEK 

Gelabele, sağlık durumu el verirse basketbol oynamak istediğini ifade etti. Bu sezon maç başına ortalama 6.9 sayı, 4.3 ribaund ve 1.8 asist ortalaması ile oynanan tecrübeli isim kariyerinde Real Madrid başta olmak üzere birçok takımda forma giydi.