Şeyma Subaşı, takipçisinin yorumuna açtı ağzını, yumdu gözünü!

Ünlü fenomen Şeyma Subaşı, kızı Melisa ile paylaştığı fotoğraf karesinin altına, bir takipçisi tarafından yazılan yorum adeta çıldırdı ve bakın nasıl küfretti? İşte detaylar...

Şeyma Subaşı, takipçisinin yorumuna açtı ağzını, yumdu gözünü!

Ünlü fenomen Şeyma Subaşı kızıyla birlikte paylaştığı fotoğrafın altına gelen yoruma sinirden deliye döndü ve takipçisine küfretti. Subaşı, "Bir si..... gidin profilimden ya" yazdı.

Şeyma Subaşı, takipçisinin yorumuna açtı ağzını, yumdu gözünü! - Resim : 1

Şeyma Subaşı, kızı Melisa Ilıcalı'ya özlem dolu bir paylaşımda bulundu. Ardından olanlar oldu.

Subaşı paylaşımın altına, ''Son 5 gün. Lütfen annene geri dön ikizim, küçük kız kardeşim, bebeğim, kızım, her şeyim" notunu düştü.

Şeyma Subaşı, takipçisinin yorumuna açtı ağzını, yumdu gözünü! - Resim : 2

Fotoğrafın altına ise takipçisi, "Geliyorum derken paralardan bahsediyor" yazınca, Şeyma Subaşı açtı ağzını, yumdu gözünü. Zehir zemberek sözler sarfetti.

Şeyma Subaşı, takipçisinin yorumuna açtı ağzını, yumdu gözünü! - Resim : 3

 İşte Şeyma Subaşı'nın verdiği o yanıt!

"Tam kuş beyinli ya. Sen ve senin gibi yorum yapan, konuşan ve düşünenler hepiniz salak, kuş beyinlisiniz. İyi ki sizin gibilerle hiç karşılaşmıyorum. Aynı yerlerde bulunmuyorum. Hazımsız, mutsuz, doyumsuz, klavye kahramanları sizi kuş beyinliler. Cidden hala devam mı pis pis yorumlara. Bir si..... gidin profilimden ya."

Şeyma Subaşı, takipçisinin yorumuna açtı ağzını, yumdu gözünü! - Resim : 5

Popüler fenomen Şeyma Subaşı, şu şıralar Miami'de tatil yapıp, partilere katılıyor. Her anını ise sosyal medya hesabı instagramdan takipçileriyle paylaşıyor. Subaşı'nın instagramda 3 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.

Şeyma Subaşı, takipçisinin yorumuna açtı ağzını, yumdu gözünü! - Resim : 6