2020 için geri sayım başladı! Ünlü isimlerin alacağı ücretler dudak uçuklattı!

Yılbaşını sahnede karşılayacak ünlü isimlerin alacağı ücretler dudak uçuklattı. Rekor ise bir kere daha ünlü sanatçı Tarkan'da. Megastar Kıbrıs'ta vereceği konser karşılığında tam 2 milyon TL alacak. İşte 31 Aralık'ta kim, nerede konser verecek ve kaç lira alacak?

Yeni yılı sahnede karşılayacak sanatçılar birkaç saatlik konser karşılığında dudak uçuklatan rakamlarla anlaşma yaptı. Rekor kıran isim ise bir kere daha ünlü sanatçı Tarkan oldu. 

Pop müziğin Megastarı, Kıbrıs'ta söyleyeceği şarkılar için 2 milyon lira alacak. Rekor rakamların ikinci ismi ise Hadise oldu. Sahne şovları ve kostümleri ile her sene yıl başında
adından söz ettiren Hadise, 800 bin lira kazanacak.

Aynı Hadise ve Tarkan gibi yeni yılın ilk gecesinde Kıbrıs'ta sahnede olacak olan Ebru Gündeş, 600 bin lira ile sahneden ayrılacak.

Usta sanatçı Bülent Ersoy ise yılbaşında Sapanca’da sahne alcak. Diva sahne karşılığında 500 bin lira kazanacak. Yılbaşı gecesi 500 bin lira alacak olan ve Kıbrıs’ta sahneye çıkacak diğer isimler ise Sibel Can ve Yıldız Tilbe oldu. 

Listenin en alt sırasında yer alan isimse Ayşe Hatun Önal oldu. Samsun’da sahne alacak olan Önal, yılbaşında 150 bin lira kazanç sağlayacak.