Ünlü oyuncunun evinin önünde maket sevgili

Ünlü oyuncu Ben Affleck'in evinin önünde, sevgilisi Ana de Armas'ın kartondan bir maketini görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Ünlü oyuncunun evinin önünde maket sevgili

Bir süredir birlikte olan Ben Affleck ile Ana de Armas cephesinde şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. Affleck'in Brentwood'daki evinin önünden geçenler, bahçe kapısının önünde, sokağa yakın bir kısımda sevgilisi Ana de Armas'ın kartondan bir maketini görünce şaşkınlıktan gözleri fal taşı gibi açılıyor.

SOKAKTA AŞK 

Koronavirüs sosyal izolasyonu süresince her gün el ele Los Angeles sokaklarında görüntülende Affleck ile de Armas. Aşk gösterisi sergileyen çiftin her adımı da bölgede görev yapan fotoğrafçılar tarafından görüntülendi.

 

MAKETİ KİM KOYDU? 

Önceki gün ise Affleck ile de Armas'ın yaşadığı evin bahçe kapısı önünde aniden güzel oyuncunun birebir ölçülerde kartondan bir maketi belirdi. 

KIZLARINDAN BİRİ KOYDU 

Bazı komşuların anlattığına göre Ana de Armas'ın bu maketini, Ben Affleck'in Jennifer Garner ile evliliğinden dünyaya gelen kızlarından biri çıkarıp oraya koydu. Sonra da hızlı bir şekilde eve girdi. 

BOND KIZI 

Ana de Armas, James Bond serisinin son halkası No Time To Die'da rol alıyor.

YÜRÜYÜŞÜ AKSATMIYOR 

Rol aldığı filmle bir yandan kariyerinde bir sıçrama yapan diğer yandan da özel hayatıyla gündemde olan genç oyuncu evinde izole olmak bir yana her gün düzenli olarak yürüyüşe çıkıyor.

BAZEN YALNIZ, BAZEN SEVGİLİSİYLE 

Los Angeles sokaklarını arşınlayan güzel oyuncu bazen yalnız başına bazen sevgilisiyle birlikte köpeğini gezdiriyor.

PAPARAZZİLER PEŞİNDE 

Bazı günler de kendi başına alışverişe ya da kısa yürüyüşlere çıkıyor. Evinden dışarı atım attığı her seferinde de paparazziler tarafından görüntüleniyor.

BOND KIZI'NIN YENİ AŞKI 

Gösterime girmesi virüs nedeniyle ertelenen No Time To Die adlı yeni James Bond filminde rol alarak kariyerinde hızlı bir yükselişe geçen 31 yaşındaki Kübalı oyuncu Ana de Armas bir süredir Ben Affleck ile aşk yaşıyor.

KÖPEKLER GEZMEK İSTER 

Sevgilisinin yanına Los Angeles'a taşınan Ana de Armas, hemen hemen her gün Ben Affleck ile birlikte köpeklerini dolaştırmak için gezintiye çıkıyor.

ŞIKLIĞINDAN ÖDÜN VERMİYOR 

Ancak de Armas kimi zaman da yalnız başına sokaklarda görüntüleniyor. Genç oyuncu yaşanan olağanüstü günlere rağmen şıklığından da ödün vermiyor.  Ana de Armas her sokağa çıktığında farklı bir şıklık örneği sergiliyor.

ÖNCE ÜLKESİNDE TANINDI 

Kariyerine ülkesinde genç yaşta başlayan Ana de Armas, 18 yaşındayken İspanya'nın başkenti Madrid'e taşındı ve kariyerini orada sürdürmeye başladı.  Bir yandan İspanyol filmlerinde oynayan de Armas bir yandan da kendisine Hollywood yolunu açan bazı uluslararası yapımlarda oynadı.

O ARTIK BOND KIZI 

Ana de Armas, James Bond filmlerinin yeni halkası No Time To Die için seçildi ve kariyerine Bond Kızı ismini de yazdırdı. Ondan sonra da ardı ardına film teklifleri almaya başladı.  Ana de Armas, ilk evliliğini 2011 yılında oyuncu ve model Marc Clotet ile yaptı. İki yıl sonra boşandılar.

MUTLU BERABERLİK 

Ana de Armas bir süredir, Jennifer Garner ile evliliğini bitirdikten sonra uzun süreli ilişkiye girmeden Ben Affleck ile birlikte. Çiftin beraberliği mutlu bir şekilde sürüyor.