Bergüzar Korel: Halit kız babası olacağı için çok korkuyor

Üçüncü bebekleri Leyla’yı kucaklarına almak için gün sayan Bergüzar Korel ile Halit Ergenç çifti Bodrum tatilinde kameralara takıldı. Bergüzar Korel üçüncü bebeğin kendilerine de büyük sürpriz olduğunu belirtti.

Üçüncü bebekleri Leyla’yı kucaklarına almak için gün sayan Bergüzar Korel ile Halit Ergenç çifti Bodrum tatilinde kameralara takıldı. Halit Ergenç kız bebek beklemenin değişik bir heyecan olduğunu anlattı. Bergüzar Korel üçüncü bebeğin kendilerine de büyük sürpriz olduğunu belirtti.

İkinci bebekleri Han mart ayında 1 yaşına giren ünlü çift her sabah 6’da güne başladıklarını ifade etti. Bergüzar Korel ile Halit Ergenç kızlarına neden Leyla ismini verdiklerini de ilk kez açıkladı.

 21 haftalık hamile olduğunu söyleyen Korel, başrolünü oynayacağı “Kanlı Yayın” adlı dijital dizinin ertelendiğini söyledi.

Son olarak Babil dizisiyle seyirci karşısına çıkan Halit Ergenç henüz kabul ettiği yeni bir projenin olmadığını vurguladı. Binbir Gece, Muhteşem Yüzyıl ve Vatanım Sensin dizileri ve “Azizler” adlı filmde beraber rol alan ünlü çift, yeniden birlikte kamera karşısına geçmeye sıcak baktıklarını sözlerine ekledi.