Ünlü oyuncu: Günde yedi kere çamaşır yıkıyorum

Bir zamanların 'müzmin bekarı' George Clooney'nin, pandemide ikiz çocuk babası olmakla ilgili deneyimleri sosyal medyada gündem oldu.

Ünlü oyuncu: Günde yedi kere çamaşır yıkıyorum

George Clooney, karantina günlerini nasıl geçirdiğini anlattı. 59 yaşındaki ünlü oyuncu, ikiz çocuk babası bir sohbet programında, Howard Stern'ın, "Karantinada eşi ve ikizleri ile birlikte nasıl zaman geçirdiğini, çocukların '500 tane' dadısı olmadan onlara bakmanın zor olup olmadığını" sorması üzerine esprili yanıtlar verdi.

Clooney şöyle konuştu: Öncelikle sadece bir dadımız var. Şikayet etmeyeceğim ama bu alışılmadık. Karantinanın bazı dönemleri komikti. Çünkü uzun yıllar boyunca yapmadığım bazı şeyleri yaptım. Bir günde yedi kez çamaşır yıkıyorum, yerleri paspaslıyorum, mutfakta şef benim.

Howard Stern, bunun bir film konusu olabileceğini söyleyince de Clooney gülerek 1983 tarihli komedi filmi Mr. Mom'a gönderme yaptı. Bu filmde Michael Keaton; işini kaybeden ve karısı çalıştığı için de ev işlerini ve çocuk bakımını üstlenen bir babayı canlandırıyordu.

George Clooney, 2014 yılında Amal Clooney ile evlendi. Çiftin Alexander ve Ella adında 3 yaşında biri kız biri erkek ikizleri bulunuyor. Clooney'in serveti ise 500 milyon dolar civarında.