Bülent Ersoy'un babası Fikret Erkoç, hayatını kaybetti

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, bu sabah kahreden haberle sarsıldı. Bülent Ersoy'un bir süredir hastanede tedavi gören babası Fikret Erkoç, hayatını kaybetti.

Bülent Ersoy'un babası Fikret Erkoç, hayatını kaybetti

Sahte PCR testinden dolayı ekibi Kıbrıs'ta tutuklanan ve bu yüzden zor günler geçiren Bülent Ersoy, bu sabah babası Fikret Erkoç'u kaybetti. Erkoç, eylül ayında evinde düşerek hastaneye kaldırılmıştı. Kalça kemiğini kıran Erkoç, bir süre tedavi gördü. 

Hastanede tadavisi devam eden Erkoç, bu sabah hayatını kaybetti. 

Tedavisi hastanede devam ederken Ersoy babası Fikret Erkoç'u bir an olsun yalnız bırakmıyordu. Geçtiğimiz yıl annesini kaybeden Bülent Ersoy, bu kez de babasının ölüm haberiyle yıkıldı.

Diva, bir süredir orkentrasıyla yaşadığı olayla gündemdeydi

KKTC'de 28 Ağustos akşamı bir otelde konser veren 'Diva' lakaplı ünlü şarkıcı Bülent Ersoy'un orkestra ekibinin PCR testlerinin Ercan Havalimanı’ndaki kontrollerde sahte olduğu ortaya çıkmıştı.

Gözaltına alınan ekip, PCR testleri yapıldıktan sonra konsere gelenlerin mağdur olmaması amacıyla polis nezaretinde konsere katılmıştı. Ekip, konserin ardından yeniden karakola getirilip, mahkemeye çıkarılmış ve 1 ay boyunca gözetim altında tutulmuştu.