Ünlü sanatçı Ebru Yaşar, dev markanın reklam yüzü oldu

Ünlü sanatçı Ebru Yaşar’ın hayat verdiği “Gel de Sevme” şarkısı, dev markaya esin kaynağı oldu. Yaşar, “Gel de Sevme” adlı şarkısını Royal Halı için uyarladı.

Türk müziğinin ünlü yorumcusu Ebru Yaşar, ilk kez bir markanın reklam yüzü oldu. Sanatçı, önümüzdeki günlerde sevilen şarkısının Royal Halı markasına uyarlanan haliyle ses getirmeye hazırlanıyor.

Sanatçının “Gel de Sevme” adlı parçası, Royal markasının yeni reklam filmine “Gel de Serme” şekliyle uyarlandı. Ebru Yaşar, markanın yeni kampanyası için çekilen reklam filminde rol aldı ve sevilen parçasını reklama uyarlanan haliyle seslendirdi.Ünlü sanatçı Ebru Yaşar, dev markanın reklam yüzü oldu - Resim : 1

“Şarkımın yeni hali dillere düşecek”

İlk kez bir markanın reklam yüzü olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren sanatçı, şunları söyledi;

“Gerçekten büyük ve öncü bir markanın kampanyasında görev almaktan son derece mutluyum. 1 Mart’tan itibaren şarkımı hayranlarım için “Gel de Serme” sözleriyle seslendireceğim. Çok keyifli bir işbirliği oldu. Şarkım ve ben marka ile âdeta bütünleştik. Royal Halı’nın, renkleri ve dokularıyla doğadan esinlenerek hazırladığı modelleriyle aramda güçlü bir bağ oluştu. “Gel de Sevme” adlı parçamı yeni haliyle seslendirmekten büyük keyif aldım. Umarım hayranlarım da benimle aynı duyguları paylaşırlar. Çünkü şarkımın yeni halinin çok beğenileceğinden ve dillere düşeceğinden eminim.”

Ünlü sanatçı Ebru Yaşar, dev markanın reklam yüzü oldu - Resim : 2

Ünlü sanatçı Ebru Yaşar, dev markanın reklam yüzü oldu - Resim : 3Ünlü sanatçı Ebru Yaşar, dev markanın reklam yüzü oldu - Resim : 4