Ebru Yaşar: Şarkılar konusunda öncüyüm! 

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü sanatçı Ebru Yaşar, Gülşen’in Bergen’e Saygı Albümü’ndeki ‘Sen Affetsen’ yorumu ile ilgili ''Bu şarkıyı yapımcılar yeni keşfetti. Ben orada kıyas kabul etmiyorum. Şarkılar konusunda her zaman öncü olduğumu söylüyorum.” dedi.

Ebru Yaşar: Şarkılar konusunda öncüyüm! 

Türk müziğinin güçlü yorumcusu Ebru Yaşar, Royal Halı’nın reklam yüzü oldu. Sanatçının “Gel de Sevme” adlı parçasını Royal markasının yeni reklam filmine kendisinin düzenlediği “Gel de Serme” şekliyle uyarlandı.

Ebru Yaşar yeni işbirliğinden bahsederken,  “ Sağolun benim içinde çok özel bir gün. Sokağa çıktım basın toplantısına geldim. Çok şükür sağlıklıyım daha ne  isterim Allah’tan. Biliyorsunuz yedi hafta evde oturdum. Ayağımı uzattım, hiçbir yere kalkamadım. Sıkıntılı  günler geçirdim çok şükür bitti. Emek verdiğim bu işin lansmanını yapmak benim için çok mutlu. Teşekkür ederim geldiğiniz için” dedi. 

Ebru Yaşar: Şarkılar konusunda öncüyüm!  - Resim : 1

Uzun yıllar önce bir marka yüzü olmuştum. Onu saymazsam ilk marka yüzüm.  Aramıza karşılıklı bir aşk dolu diyelim. Teklif geldi ekibi çok sevdim. Çok ileri görüşlüler. Halıları gördüm çok bana hitap eden şeyler vardı. Dokusu desenleri vs böyle olunca da evet karşılıklı onlar beni tercih ettilerse ben de onları tercih ettim ve böyle karşılığı güzel bir işbirliği yaptık” dedi. 

Sağlık durumu hakkında bilgi veren Yaşar, “ Dizim ile alakalı biraz aksama var. 10 hafta dediler. Biraz zaman var. Hergün fizik tedavi oluyorum. Süreci hızlandırmaya çalışıyorum. Çünkü işlerim var sahnelerin var.  Birbuçuk ayda yaklaşık on işim aksadı. Ama önemli değil sağlık önemli arkadaşlar. Birbuçuk ay rahat çalışmadım” ifadelerini kullandı. 

'Polemiklere dahil olmak istemiyorum'

Son dönemde sanatçıların çok konuşulan sahne kıyafetleri sorulan Yaşar, “ Hiç polemik istemiyorum arkadaşlar.  Polemiklere dahil olmak istemiyorum” dedi. 

Ebru Yaşar: Şarkılar konusunda öncüyüm!  - Resim : 2

'Herkes arabeskçi olacak'

Son dönemde popçuları arabesk şarkları seslendirmesi ile  ilgili soruya Yaşar, 
“Arabeks ölmez… Arabesk türküler, sanat müziği bu ülkenin topraklarında var. Eninde sonunda herkes arabekçi olacak arkadaşlar. Görüyoruz söylemeyen çalışan arkadaşların bile denemeleri var okumaya çalışıyorlar. Önemli olan şarkı söyleyebilmek. Bir tarzda sesiniz iyi gidiyordur. Ama her tarzda iyi gidecek diye bir şey yoktur. Bazı şarkıları daha iyi söyleyebilirsiniz, bazılarını söyleyebilirsiniz. Ama biz de şöyle bir şey var. Onu da söyliyim bunu da söyliyim. Halk zaten bunun kararını veriyor” dedi. 

'Şarkılar konusunda kıyas kabul etmiyorum'

Gülşen’in Bergen’e Saygı Albümü’ndeki ‘Sen Affetsen’ yorumu ile ilgili, “Güzel fena değil kendince yorumlamış. Ben özel bir şey söyleyemem. O şarkıyı okuyalı on sene oldu. Beni şarkıyı keşfettim albümde söyledim. Bu şarkıyı yapımcılar yeni keşfetti. Ben orada kıyas kabul etmiyorum. Şarkılar konusunda her zaman öncü olduğumu söylüyorum.”

Ebru Yaşar: Şarkılar konusunda öncüyüm!  - Resim : 3