Ünlü şarkıcıya "Dilan Polat" incelemesi! "MASAK'tan kağıt geldi, elim ayağım titredi"

"Kobra Murat" adıyla tanınan şarkıcı Murat Divandiler, MASAK tarafından incelemeye alındığını duyurdu. Şarkıcı Divandiler, geçen yıl yaptığı bir konuşma nedeniyle incelemeye alındığını belirterek yaptığı bir görüşmede kendisine, "Murat Bey, Dilan Polat'tan dolayı camiada olan insanlar incelemeye alındı, bunların arasında siz de varsınız" denildiğini anlattı.

Ünlü şarkıcıya "Dilan Polat" incelemesi! "MASAK'tan kağıt geldi, elim ayağım titredi"

Kobra Murat olarak tanınan Murat Divandiler, bugün konuk olarak katıldığı Aramızda Kalmasın adlı magazin programında MASAK tarafından incelendiğini söyledi.

İncelemenin geçen yıl yaptığı, "18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var" sözleri nedeniyle olduğunu aktardı.

Kobra Murat, "18 kilo altınım var demedim, bu zamana kadar aldıklarım o kadardır dedim" dedi.

Açıklamalarından dolayı MASAK'tan evine kağıt geldiğini söyleyen şarkıcı, "'Sizi araştırmaya aldık' dediler, elim ayağım titredi. Ben 5 katlı bina yapacağım mermerciye borcum var. Telefonu bulduk aradık nedir diye. 'Murat Bey Dilan Polat'tan dolayı camiada olan insanlar dedi incelemeye alındı dedi bunların arasında siz de varsınız' dedi. Neyimi inceliyorlar benim dedim, 'şirketiniz olmanız lazım' dedi. Kemancının şirketi mi olacak? Bu altınlar çok patladı Caner'in programında dedim ya 18 kilo altın... Altınları sormadı banka hesabını sordu, kaç parasını devlete vergi veriyorum ben... Ben de el koyacaklar sandım" ifadelerini kullandı.

"BENİM ARABAM BİLE YOK"

Kobra Murat, geçen yıl "18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var" sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirterek daha sonra mal varlığıyla ilgili şu açıklamaları yapmıştı:

"Ben 'Şu ana kadar aldıklarım 18 kiloyu bulmuştur' dedim, kes yapıştır olunca '18 kilo altınım var' olarak girildi sitelere. Telefonum susmuyor şu anda. Gerçek varlığımı açıklayayım; 4 ev, 2 yazlık, 2 gecekondu ve 3 katlı bir dükkanım var. Onun dışında da çocuklarıma yaptırdığım 14 ayar altınlar var. Herkes benden ev ve yardım istedi. Benim arabam bile yok. İşe giderken bile otobüsle gidiyorum. O otobüse gidene kadar da mahallede kim varsa yardım ederim. Yolda 10 bin lira para dağıtırım ama Allah da onları benim karşıma çıkarır" demişti ve uzun süre gündemde kalmıştı.