Usta sanatçı Orhan Gencebay'dan mektup var!

Usta sanatçı Orhan Gencebay, kendisi hakkında tweet atan Burhan Şeşen ile ilgili bir mektup yazdı. "Ben siyasetçi değilim" diyen Gencebay'in açıklamaları ise gündem oldu.

Usta sanatçı Orhan Gencebay'dan mektup var!

İşte Gencebay'ın mektubu:

Sevgili gönül dostlarım ,,, Burhan Şeşeni tanırmısınız ,tanımazmısınız ?
bilmiyorum. Burhan Şeşen, 10 Haziran günü yani evvelki gün benimle ilgili tamamiyle yalanlar ve tahkirlerle dolu bir tweet atmış ..Okuyunca şok oldum.Üstelik Cumhurbaşkanımızla beraber bir resmimizi ne niyetle hangi amaçla koyduğunuda anlayamadım ,daha evvelde Cumhurbaşkanımızı sevmediğini ima eden kötü yazılar ve yorumlar yaptığınıda bilen biliyor..Ben bu yaşıma kadar şerefimle ,insanlık onurumla Devletime ,Milletime en derin sevgi ve saygılarımla hizmet ederek yaşadım..Atatürkümüzün “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır “ sözünü ilke edinen biri olarak Vatanıma canım kurbandır ..Sevgili dostlar, ben siyasetçi değilim Orhan Gencebay siyaset üstü bir kişiliktir.. ben her zaman sanat siyaset yapmaz düşüncesinde oldum hiç bir zaman siyasi olmayı düşünmedim.

Atamızın “Hakimiyet bilakayduşart (kayıtsız şartsız )milletindir “ milletin oylarıyla seçilerek devletimizi yönetmeye talip ülkemizi yönetecek olanlara iktidar ve muhalefet görevini iyi yapan herkese saygı duyarak ülkem adına yapacağım ne varsa yapmaya her zaman hazırdım ve hazır da olacağım ..Burhan Şeşen şu anda müzik camiamızda Müyor Bir diye tanınan Müzik yorumcuları meslek birliğinin başkanıdır..

Burhan Şeşen 2800 civarında üyesi olan bu birliğin maddi manevi haklarını korumak adına bunları belirleyerek arayıp bularak Birlik üyelerine teslim etmekle görevlidir .Bende bu birliğin bir üyesiyim ..Fakat Burhan Şeşenin hangi amaçla söylediğini anlamakta zorlandığım yalan, dolan , ve iftiralarla dolu bu söylemlerini esefle kınıyorum ve Bana ait olan yorumcu haklarımı bundan sonra koruduğuna ve koruyacağına güven duymayacağım için başkanı olduğu Mü-yor bir Meslek birliğinden istifa ediyorum ve ayrılıyorum ..Tüm üye arkadaşlarıma haklarınıza dikkat edin sahip çıkın diyorum ,dua ediyorum.Berhudar Olun ..Orhan Gencebay