Üstün zekalılar sadece 5 saniyede resimde gizli kaykayı bulabiliyor! Garajın içindeki gizli kaykayı bulabilir misin?

Optik illüzyonlar sosyal medyada da günlük hayatta da sık sık karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bu optik illüzyonda Garajın içine gizlenmiş kaykayı 5 saniye içinde İnsanların yalnızca %7'si bulabiliyor. Sende Garajın içine gizlenmiş kaykayı 5 saniyede bulabilir misin?

Üstün zekalılar sadece 5 saniyede resimde gizli kaykayı bulabiliyor! Garajın içindeki gizli kaykayı bulabilir misin?

Optik illüzyon  ya da göz yanılsaması, gözlerin ve beynin belirli bir tür aşırı ile etki gösterir ve bilişsel illüzyonlar, bilinçsiz çıkarımlar sonucu oluşur. Söz konusu optik illüzyonda ise Resimdeki Garajın içine gizlenmiş kaykayı 5 saniye içinde İnsanların yalnızca %7'si bulabiliyor. Sende dene resimdeki kaykayı bul.

Üstün zekalılar sadece 5 saniyede resimde gizli kaykayı bulabiliyor! Garajın içindeki gizli kaykayı bulabilir misin? - Resim : 1

 

RESİMDEKİ GİZLİ KAYKAYI BULUN

Yukarıdaki görsel çocuklar ve yetişkinler için resimli bulmaca olarak paylaşılmıştır. Bu illüzyonda bir Garaj görebiliriz ve içinde bir yerde bir Kaykay saklanıyor. İllüzyon, izleyicileri resmin içine gizlenmiş kaykayı bulmaya davet ediyor. Bu görselde gizlenen kaykayı insanların sadece %7'sinin bulabildiği iddia edildi. Bu optik illüzyon görüntüsü, IQ'nuzu test etmenin başka bir eğlenceli yoludur. Ancak, gerçek bir IQ testi yapmak, IQ seviyenizi öğrenmenin iyi bir yoludur. Resimdeki gizli Kaykayı 5 saniyede bulabilir misin?

GİZLİ KAYKAYI GÖRDÜN MÜ?

Çalışmalar, beyninizi zor bulmacalarla ne kadar çok çalıştırırsanız, o kadar akıllı olma eğiliminde olduğunuzu gösteriyor. Optik illüzyonlar her zaman beynimizin nasıl çalıştığına dair büyüleyici bilgiler verir. Belirli renk, ışık ve desen kombinasyonları, beynimizi orada olmayan bir şeyi görsel olarak algılaması için kandırabilir. Öyleyse bize söyleyin, bu optik illüzyon görüntüsünün içine gizlenmiş Skateboard'u gördünüz mü?

Üstün zekalılar sadece 5 saniyede resimde gizli kaykayı bulabiliyor! Garajın içindeki gizli kaykayı bulabilir misin? - Resim : 2

ZEKA BULMACASI CEVABI

Gizli Kaykay'ı bulmakta zorlanıyorsanız, size yardımcı olmak için buradayız. Resme dikkatlice bakarsanız, panjurun hemen altında bir arabanın park edilmiş olduğu bir Garaj göreceksiniz. Garaj içerisinde gizli kaykay muhafaza edilmiştir. Mekanın içinde çok sayıda karton kutu ve kova var. Bir Garajın bu optik yanılsaması, görüşünüzün ne kadar iyi olduğunu ortaya çıkarabilir. Gizli kaykayın nerede saklandığını gördün mü?

Kaykay, resmin sağ tarafında bir karton kutunun arkasına saklanıyor. Görüntü, görüntüde gizlenmiş kaykayı bulmaya çalışan binlerce yetişkinin kafasının kaşımasına neden oldu.