Valerien Ismael’dan Beşiktaş dönemi için çarpıcı sözler! Öyle bir ifade kullandı ki, Türk futbolunu özetledi

Beşiktaş’ın eski Teknik Direktörü Valerien Ismael, Türkiye’de çalıştığı döneme ilişkin konuştu. Ismael, Beşiktaş ile harika bir 7 ay geçirdiğini ifade ederek, “Türkiye’de cennet ile cehennem arasında bir yer yok, ikisinden biri. Baskı çok yüksekti. Her zaman kazanmak zorundaydık. Beraberlik bile yetmiyordu” dedi.

Valerien Ismael’dan Beşiktaş dönemi için çarpıcı sözler! Öyle bir ifade kullandı ki, Türk futbolunu özetledi

Beşiktaş’ta 25 Mart 2022'de, Önder Karaveli'den boşalan teknik direktörlüğü görevine getirilen Valérien Ismaël, bu sezon alınan üst üste kötü sonuçların ardından sözleşmesi feshedilerek gönderilmişti.

"TÜRKİYE’DE PATRON TAMAMEN TEKNİK DİREKTÖR"

Şu anda bir takım çalıştırmayan Fransız teknik adam Almanya’dan Merkur’a konuştu. Ismael, “İngiltere ve Türkiye’de patron tamamen teknik direktör. Bir de fikirleri olan kulüp sahipleri ya da başkanlar var” ifadelerini kullandı.

Valerien Ismael’dan Beşiktaş dönemi için çarpıcı sözler! Öyle bir ifade kullandı ki, Türk futbolunu özetledi - Resim : 1

"HER ZAMAN KAZANMAK ZORUNDAYDIK. BERABERLİK BİLE YETMİYORDU"

Beşiktaş’ta geçirdiği süre hakkında değerlendirme yapan Ismael şunları söyledi:

 “Türkiye’de cennet ile cehennem arasında bir yer yok, ikisinden biri. Beşiktaş ile harika bir 7 ay geçirdim ama baskı çok yüksekti. Her zaman kazanmak zorundaydık. Beraberlik bile yetmiyordu.”

Beşiktaş’ın Ismael’i 18 maçta, 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı.

Valerien Ismael’dan Beşiktaş dönemi için çarpıcı sözler! Öyle bir ifade kullandı ki, Türk futbolunu özetledi - Resim : 2