Victoria's Secret meleği koronavirüse yakalandı!

Victoria's Secret'ın kızıl saçlı modeli Alexina Graham, koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Victoria's Secret'ın ilk kızıl saçlı model olarak tanınan 30 yaşındaki Alexina Graham, koronavirüs salgını nedeniyle bütün planlarını iptal etmiş ve ABD'den ülkesi İngiltere'ye dönerek kendini karantinaya almıştı.

Aslen İngiliz olan Graham, daha önce yaptığı sosyal medya paylaşımında İngiltere'de Nottinghamshire'da yaşayan kız kardeşinin yanına gittiğini belirtmişti.

Alexina Graham, "Aslında New York'ta yaşıyorum ama bu günleri yalnız geçirmek istemedim" demişti. Fakat daha sonra corona virüs semptomları gösterince hastaneye kaldırıldı.

Modelin, ateşinin yükseldiği ve nefes darlığı çektiği belirtildi. Graham, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımında durumunun kötü olmadığını ve hastanede tedavisinin devam ettiğini bildirdi.

Model semptomların başladığı ilk gün zehirlendiğini sandığını anlattı.

Model, ilk gün birçok defa kustuğunu anlattı. Graham "Korkunçtu. İlk gün birçok kez kustum" diye anlattı. Ertesi gün ateşinin çıktığını ve nefes darlığı yaşamaya başladığını anlattı Graham.

Yükselen ateş yüzünden sersem gibi olduğunu anlatan Graham "Konuşma yeteneğimi kaybettim, doğru düzgün bir cümle bir kuramıyordum. Çünkü ciğerlerim buna izin vermiyordu" diye anlatmayı sürdürdü.

Evindeyken banyoya yalnız başına gidip gelemediğini söyleyen Alexina Graham "Yemek yemek bile acı vericiydi" diye anlattı.