Volkan Demirel, Fenerbahçe teknik direktörlüğüne göz kırptı! “Hayırlısı olsun"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Türk bir teknik direktör ile çalışacaklarını açıklaması sonrası gözlerin çevrildiği isimlerden olan Volkan Demirel açıklama yaptı.

Volkan Demirel, Fenerbahçe teknik direktörlüğüne göz kırptı! “Hayırlısı olsun"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı lacivertlilerin teknik direktörünün kim olacağı konusunda isim vermeyerek, Türk bir teknik adamla çalışacaklarını kaydetti.

Volkan Demirel, Fenerbahçe teknik direktörlüğüne göz kırptı! “Hayırlısı olsun" - Resim : 1

Ali Koç, “Türkiye'yi bilmeyen, Türkiye'de çalışmayan hoca ile çalışmanın risk olduğuna karar verdik. Camiayı bilecek, camianın evladı olacak, Samandıra'ya ruh aşılasın düşüncesi de var. Türkiye'yi bilen yabancı hoca 3'ü geçmiyor. Türkiye'yi bilen, burada yıllarca hocalık yapmış, bize uyabilecek hoca dediğiniz zaman 4'ü geçmiyor. Bir sürü isim atılıyor, siz olumsuz anlamda heyecanlandırılıyorsunuz. Sosyal medyada tepkiler yağıyor. Camiayı bilen, ruhu bilen 2 tane Türk hoca ortaya çıkıyor. İsim olarak söylemiyorum. Anlaşma olmadan hiçbir şey söylenemez. Camiayı iyi bilen bir Türk hoca ile çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel, Fenerbahçe teknik direktörlüğüne göz kırptı! “Hayırlısı olsun" - Resim : 2

VOLKAN DEMİREL'DEN AÇIKLAMA 

Bu açıklamanın ardından ismi adaylar arasında yer alan Volkan Demirel, açıklama yaptı. Sabah’a konuşan Demirel, "Siz sormadan ben konuşayım. Hiçbir şey söyleyemem şu anda" dedi.

Tecrübeli teknik adam, "Yönetimden sizi arayan oldu mu?" sorusuna ise "Hayırlısı olsun" şeklinde cevapladı.