Wanda Nara ve Paris Hilton arasında büyük tartışma! Ünlü isimlerin kavgası çok konuşulacak

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara ve Amerikalı yıldız Paris Hilton arasında arasında tartışma çıktı. Sosyal medyada çıkan tartışma yankı uyandırdı.

Wanda Nara ve Paris Hilton arasında büyük tartışma! Ünlü isimlerin kavgası çok konuşulacak

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Maura Icardi’nin eşi Wanda Nara, Amerikalı iş kadını Paris Hilton ile sosyal medya üzerinden tartıştı.

TARTIŞMANIN FİTİLİ BU YÜZDEN ATEŞLENDİ 

Kavga, Paris Hilton'un yeni albümü "Bad Bitch Academy"yi duyurmasıyla başladı. Hilton'un albümün adının, Wanda Nara'nın 2023'te yayınladığı ilk şarkısı "Bad Bitch"e benzemesi tartışmaların fitilini ateşledi.

Wanda Nara ve Paris Hilton arasında büyük tartışma! Ünlü isimlerin kavgası çok konuşulacak - Resim : 1

ETKİLEŞİMLER RAHATSIZ ETTİ 

Gerilim, geçen yıl Paris Hilton'un doğum günü sonrasında Mauro Icardi'nin Paris Hilton ile sosyal medyada dostça etkileşimlerde bulunmasıyla başladı. Etkileşimlerin, Wanda Nara'yı rahatsız ettiği ve rekabete dönüşen bir duruma yol açtığı tahmin ediliyor.

Wanda Nara ve Paris Hilton arasında büyük tartışma! Ünlü isimlerin kavgası çok konuşulacak - Resim : 2

"BENİ KOPYALIYORSUN"

Paris Hilton'un yeni albümü için Instagram'da bir tanıtım paylaşmasının ardından, Wanda Nara espri yaparak "Beni kopyalamayı seviyorsun aşkım" şeklinde bir yorum yaparak hayranlarını desteklemeye çağırdı. Bu yorum, Nara'nın takipçileri arasında destek fırtınası estirdi ve kavganın derinliğine dikkat çekti.