Whatsapp'tan büyük sürpriz! Son güncellemeyle o özellik kaldırıldı!

Whatsapp son güncellemesiyle adeta kullanıcılarını isyan ettirdi. Son görülme özelliğini kapatan Whatsapp’ın kullanıcı gizliliği için bu özelliği kaldırıldığı konuşuluyor? Peki Whatsapp son görülmeyi kapattı mı? Bundan sonra Whastapp çevrimiçi özelliği olacak mı? İşte detaylar...

Whatsapp'tan büyük sürpriz! Son güncellemeyle o özellik kaldırıldı!

Whatsapp son güncellemesiyle kullanıcılarına adeta sürpriz yaşattı. Twitter’da isyan eden kullanıcılar Whatsapp’ın son görülme özelliğinin kapatılmasına tepki gösterdi.

Milyonlarca kişinin kullandığı popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp’ta çevrimiçi özelliği kaldırıldı. Whatsapp’ın bu adımı kullanıcıların gizliliğini koruma amacına yönelik atılan bir adım olduğu söylense de Whatsapp tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Bu durum karşısında kullanıcılar artık herhangi bir Whatsapp kullanıcısının çevrimiçi olup olmadığını ve son görülme saatini göremeyecek.

Mavi tik ve görüldü özelliği de kalkacak mı?

Kullanıcıların son görülme ve çevrimiçi özelliğinin kaldırılmasına tepki göstermesi bir yana diğer yandan da Whatsapp’ta mavi tik ve görüldü özelliğinin kapatılmasını da tartışıyor. Ancak son güncelleme mavi tik ve görüldü özelliğinin kaldırılmasını kapsamamakta.

Sosyal medyada Whatsapp kullanıcıları çevrimiçi ve son görülme özelliğine tepki gösterirken Whatsapp tarafından yapılacak resmi açıklama da merak konusu oldu.